Widok

Sprzedam: Krótka sukienka ślubną+ bolerko.. buty ślubne (damskie).. Kamizelka/musznik męski

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam.. :)

Sprzedam ja w tytule..

sukienka/ bolerko:
Sukienka nie była prana chemicznie ( z powodu ewentualnego przymierzania).. Stan sukienki idealny.. miałam ją na sobie przez 6 godz.. Była szyta na wymiar 38.. Wygodna, na żywo prezentuje się ładniej.. :) podszyta na tiulu, lekko plisowana.. Bolerko z rękawkiem 3/4 i z lekką stójką.. Płaciłam 500 zł..
Sprzedam za 200 zł..

image

Więcej zdjęć sukienki i bolerka (na mnie) prześlę na maila, ponieważ nie wiem jak zmniejszyć rozmiary zdjęć i ucina.. :D

Buty.. Stan bdb (zapasowe fleki) bez palców, obcas 10 cm.. wygodne.. :) rozmiar 38 (lub 38,5).. noszę 38 ale miałam zapiętki do nich.. Też max 6 godz miałam je na sobie.. Kosztowały 190 zł w salonie Agnes.. Sprzedam za 70 zł..

image

image

image

No i kamizelka wraz z musznikiem.. :) stan idealny, też max 6 godz był na mężu.. ;) Mąż ma 193 wzrostu i 97 kg wagi.. Kamizelka może być na faceta lekko większego i mniejszego (regulacja w tyle kamizelki)..
Cena 40 zł..

image

Ceny do minimalnej negocjacji.. Osoby zainteresowane, proszę pisać na maila markotkaaa@wp.pl, na priv, bądź tutaj.. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sukienka nieaktualna.. Sprzedana.. :)
Buty, kamizelka z musznikiem, nadal aktualne.. :)
do góry