Widok
Zabawa była naprawdę super choć jestem zdania że wesele jest dla gości a nie pary młodej, ze zmęczenia padam na pyszczek, było kilka drobiazgów nie po mojej myśli ale nie ma co rozpaczać jestem naprawdę zadowolona. Zdjęcia robiliśmy po ślubie w poniedziałek i polecam tą opcję. Mogliśmy się wyluzować. Emocje były naprawdę wielkie. Z czystym sercem mogę polecic
- wizażystkę Elę, pełen profesjonalizm
- mojego fryzjera Mirka, złota rączka do włosów
- Orkiestrę, rozkręcą każdego
- Lokal z obsługą i jedzeniem, mniam, mniam.........
- zespół do oprawy muzycznej w kościele, ciocie i nie tylko wyły jak bobry
Namiary mogę podac na maila bo nie chcę być posądzona o reklamę, cenę sukni też podaję w mailu. Sprawozdanie zdam jak nabiorę sił. Pozdrawiam
- wizażystkę Elę, pełen profesjonalizm
- mojego fryzjera Mirka, złota rączka do włosów
- Orkiestrę, rozkręcą każdego
- Lokal z obsługą i jedzeniem, mniam, mniam.........
- zespół do oprawy muzycznej w kościele, ciocie i nie tylko wyły jak bobry
Namiary mogę podac na maila bo nie chcę być posądzona o reklamę, cenę sukni też podaję w mailu. Sprawozdanie zdam jak nabiorę sił. Pozdrawiam
Jedzonko było bardzo dobre i goście sobie chwalili. Menu za 145 zł ale nie dało się tego przejeść. Jedzenie rozdawaliśmy na wynos. Super wyglądał i był pyszny pieczony prosiak, polecam niezła atrakcja. Kelnerki były trochę zakręcone bo jak prosiłam o szklanke na bukieciki moich druchenek to niosły 30 min i trzeba było się upominać. Ale obsługę sobie chwalę. Pani Ola była na weselu i wszystkiego pilnowała. Żaden alkohol nie ginął wszystko było ok. Nie masz o co się martwić obsługa jest bardzo profesjonalna a każdemu może się zdarzyć męczący dzień. Naprawdę polecam ten lokal.
Miałam na górnej. Na dolnej były poprawiny ale to w niczym nie przeszkadza. Nawet tych ludzi nie widzieliśmy. Towarzystwa się nie pomieszały, nikt nam nie zaglądał do sali. Troche się tego obawiałam ale okazało się że nie potrzebnie. Więc nie masz o co się martwić jak będzie druga impreza w tym samym czasie