Widok

Sprzedam Voucher wartości 400 zł do Spa :)))

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam do sprzedania Voucher wartości 400 zł na zabiegi w Instytucie Spa & Wellness VENICE w Hotelu Kuracyjnym w Gdyni Orłowie wraz z opisami zabiegów i cennikami do wyboru usług kosmetycznych, odnowy biologicznej a także rehabilitacji do wyboru :)))
Chciałabym równowartość Vouchera.
Zapraszam :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cena do małej negocjacji :)))
A jaki jest czas na wykorzystanie zabiegów?

I jakie są zabiegi do wyboru?

I ile mogę jeszcze wynegocjowac?

Czy my się nie znamy przypadkiem?

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

a do kiedy trzeba go wykorzystac? Jak mozesz to skontaktuj się ze mną i podaj szczegóły wraz z cennikiem na zabiegi oraz cenę końcową olcia 1213@wp.pl
Dziewczynki tego jest tyle do wykorzystania ze musiałabym tu dużo opisać voucher wartości 400 zł do wykorzystania do 30 czerwca 2010.
Ale między innymi
odnowa biologiczna
- joga, kriosauna, Te3rapia energotonowa ( cellulitus,lipoza,spalanie tłuszczu )
-masaże
-kąpiele

Rehabilitacja na prawdę przeróżne

Gabinet kosmetyczny
- np.zabieg odmładzający
-mikrodermabrazja
-zabiegi na twarz szyje ciało
-woskowanie
-zabiegi dłoni stóp

Dziewczyny jest tego naprawdę dużo i każdy element ma swoją cenę
np. można zrobić sobie mikrodermabrazje, do tego masaż i peeling całego ciała a na koniec np.woskownie za te 400 zł. No można sobie wybrać różne opcje.
Napisze Wam szczerze że ja ten voucher dostałam a że chwilowo mamy kryzys finansowy chcę go po prostu sprzedać i maksymalnie mogę opuścić za 350 zł.

Jesli macie możliwość mogę wysłać jutro ofertę wraz z cennikiem na Fax :))) jak będę w pracy :)))
do góry