Widok
Sprzedam Wózek Mikado Boston
Gondola + spacerówka.
Zakupiony w grudniu zeszłego roku, okres użytkowania 6mc (od marca do sierpnia)
Stan db+, nie jest zniszczony, ale nosi oznaki uzytkowania (rączka, koła)
Kolor B7. Dodatkowo torba, parasolka, folia, tacka z uchwytem na butelkę).
Zdjęcia wyślę na meila, mozna również zobaczyć Gdynia-Pogórze lub Reda.
Cena 370zł.
Zakupiony w grudniu zeszłego roku, okres użytkowania 6mc (od marca do sierpnia)
Stan db+, nie jest zniszczony, ale nosi oznaki uzytkowania (rączka, koła)
Kolor B7. Dodatkowo torba, parasolka, folia, tacka z uchwytem na butelkę).
Zdjęcia wyślę na meila, mozna również zobaczyć Gdynia-Pogórze lub Reda.
Cena 370zł.
jeśli ktoś chętny - mamy do sprzedania naszego Bostona ;)
370zł :)
kupiony w lipcu 2009, dużo zdjęć naszego wózka w Bostonowym wątku ;) używany non-stop do czerwca 2010 kiedy kupiliśmy Coneco Trapera (też do sprzedania, cena 200zł, super pojemna torba pod kolor wózka gratis) :)
przez sezon letni i wczesną jesienią 2010 - okazjonalnie :) jak jechaliśmy do lasu lub na wieś (w terenie spisuje się rewelacyjnie)
jako, że zimą spisuje się super - używaliśmy drugą zimę :)
dzisiaj kupiliśmy trzeci wózek i tamtych 2 trzeba się pozbyć ;)
póki co wózki do odświeżenia :) (ale mam zamiar wyprać co się da)
aktualnych fotek jeszcze nie mam - dziś podjęta decyzja o sprzedaniu ;)
Mikado Boston gondola(super duża, Gabryś chociaż jest dłuuugi, to jeździł w niej do 9m-cy) + spacerówka + adapter do fotelika :)
gdzieś mam moskitierę, folię aluminiową,parasolkę :)
spacerówka rok temu była odsyłana do producenta - żeby wszył dłuższe szelki :) producent dodał też więcej gąbki na oparciu i siedzisku - jest bardziej miękko :D oraz dodatkowy pas do zapinania między nóżkami :) (jeden z szelkami, drugi można zapiąć na barierce)
agusiagda@o2.pl
370zł :)
kupiony w lipcu 2009, dużo zdjęć naszego wózka w Bostonowym wątku ;) używany non-stop do czerwca 2010 kiedy kupiliśmy Coneco Trapera (też do sprzedania, cena 200zł, super pojemna torba pod kolor wózka gratis) :)
przez sezon letni i wczesną jesienią 2010 - okazjonalnie :) jak jechaliśmy do lasu lub na wieś (w terenie spisuje się rewelacyjnie)
jako, że zimą spisuje się super - używaliśmy drugą zimę :)
dzisiaj kupiliśmy trzeci wózek i tamtych 2 trzeba się pozbyć ;)
póki co wózki do odświeżenia :) (ale mam zamiar wyprać co się da)
aktualnych fotek jeszcze nie mam - dziś podjęta decyzja o sprzedaniu ;)
Mikado Boston gondola(super duża, Gabryś chociaż jest dłuuugi, to jeździł w niej do 9m-cy) + spacerówka + adapter do fotelika :)
gdzieś mam moskitierę, folię aluminiową,parasolkę :)
spacerówka rok temu była odsyłana do producenta - żeby wszył dłuższe szelki :) producent dodał też więcej gąbki na oparciu i siedzisku - jest bardziej miękko :D oraz dodatkowy pas do zapinania między nóżkami :) (jeden z szelkami, drugi można zapiąć na barierce)
agusiagda@o2.pl