Widok

Sprzedam X-Landera XA 2009 na gwarancji - spacerówka i gondola

Rodzina i dziecko Sprzedam Temat dostępny też na forum:
J/w

Mam do sprzedania zielonego x-landera xa model 2009 zakupionego w Mama i Ja w październiku 2009 - wózek jest jeszcze na gwarancji. Jest w 100% sprawny i zadbany, jedynie na kołach są widoczne ślady użytkowania :-)

Gondola używana od połowy grudnia 2009 (czyli ok 5 mcy) a spacerówka jest nieużywana (mamy jeszcze całkowicie spakowaną od momentu zakupu i z tego względu nie mam zdjęć - oczywiście przed zakupem jak najbardziej spacerówka jest do wglądu).

W skład zestawu wchodzi:
- Stelaż
- Gondola
- Spacerówka (nieużywana)
- Śpiwór do spacerówki (nieużywany)
- Osłony przeciwdeszczowe do gondoli
- Moskietera (nieużywana)
- Adaptery do gondoli
- Adaptery do fotelika Maxi Cosi
- Torba wraz z przewijakiem
- Pompka do kół (również nie miałam okazji z niej korzystać)
- Mała saszetka (nieużywana)

Spacerówka posiada wkładkę dla młodszego dziecka jak i również otulniki na pasy bezpieczeństwa.

Wózek jest bardzo zwrotny, wspaniale sprawdza się w mieście jak i w lesie. Siedzisko spacerówki rozkłada się prawie na płasko, dzięki czemu dziecko może wygodnie spać w wózku. Wózek wyposażony jest w dosyć obszerny kosz na zakupy a dodatkowo w oparciu spacerówki jest dodatkowa kieszeń na „większe drobiazgi” jak np. folia przeciwdeszczowa czy kocyk.

I teraz zdjęcia (jak wyżej wspomniałam tylko gondoli bo spacerówka jest oryginalnie zapakowana i na razie nie chce jej rozpakowywać) - na żywo wózek prezentuje się o wiele lepiej bo żadna ze mnie fotografka :-) :

image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

image

Co do ceny to przejrzałam allegro i za komplet chciałabym 1100 zł (wozek na gwarancji, model 2009 czyli już nie szprychy :-) spacerówka nieużywana, gondola używana krótko).

Ewentualnie jeśli komuś nie potrzebna jest torba czy adaptery do Maxi Cosi to bez tych dodatków 1050 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam, bo kolorek super, sama taki miałam :) Sara wystaw na allegro, sprzedasz w jeden dzień w takiej cenie
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
a masz nosidełko ???? gdzie i kiedy możnaby było obejrzeć wózek?
image
image
podbijam :)
image
image
Kasia - dzięki za pomysł, myślalam że tu mi szybciej pójdzie

Madziulka - fotelik mam Maxi Cosi ale moja mała jeszcze bedzie zniego korzystać także na razie nie sprzedaje
a kiedy tobie pasuje? aha i ja jestem z Żabianki
oferta nadal aktualna?????

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry