Widok
Sprzedam X Landera XA
Przymierzam się do sprzedaży X Landera XA na wiosnę.
Gondola + spacerowy, moskitiera, folia, pompka, 2 budki, śpiworek do spacerówki i osłonka do gondoli oraz parasolka. Kolor grafitowo-czarny.
Gondola używana 4 miesiące, spacerówka 6 miesięcy. Stan bdb.
Torba w kolorze lila gratis.
Oto on:
Gondola + spacerowy, moskitiera, folia, pompka, 2 budki, śpiworek do spacerówki i osłonka do gondoli oraz parasolka. Kolor grafitowo-czarny.
Gondola używana 4 miesiące, spacerówka 6 miesięcy. Stan bdb.
Torba w kolorze lila gratis.
Oto on:
maritiki@op.pl
witam serdecznie
ja bym chciała zapłacić troszkę mniej
wózek przypadł mi do gustu
ale chciałabym jeszcze ponegocjować cenę
w zasadzie byłabym zdecydowana
mogę nawet dokonać przedpłaty już teraz - jako rezerwacji dla wózka, do odbioru w terminie późniejszym (dogodnym dla pani)
prosze niech sie pani zastanowi
mogłybyśmy sie umówić i porozumieć w tej sprawie
prosze niech pani napisze do mnie w tej sprawie na maila astojak21@wp.pl najlepiej z numerem telefonu
pozdrawiam
ania s
ja bym chciała zapłacić troszkę mniej
wózek przypadł mi do gustu
ale chciałabym jeszcze ponegocjować cenę
w zasadzie byłabym zdecydowana
mogę nawet dokonać przedpłaty już teraz - jako rezerwacji dla wózka, do odbioru w terminie późniejszym (dogodnym dla pani)
prosze niech sie pani zastanowi
mogłybyśmy sie umówić i porozumieć w tej sprawie
prosze niech pani napisze do mnie w tej sprawie na maila astojak21@wp.pl najlepiej z numerem telefonu
pozdrawiam
ania s
No włąsnie xt mi się nie podoba jakaś jestem tradycjonalistka musi wózek mieć cztery kółka ale xa świetny na zakupy i na jakieś wypady niie długie na dłuższe mam inny wózek.
Ciekawa tylko jestem ceny tego wózeczka no i w jakim stanie jest.
A co do spacerówek to o Jane też się dobrze wypowiadają na forach.
Ciekawa tylko jestem ceny tego wózeczka no i w jakim stanie jest.
A co do spacerówek to o Jane też się dobrze wypowiadają na forach.
No ja rozumiem. Większość osób kupuje potem spacerówki ale teraz te małe wózki takie fajne robią więc jest w czym wybierać. Mój ma dopiero 4 miesiące ale jeszcze z 2 3 mam nadzieję pojeździ w gondoli a potem właśnie przydałby się x lander bo podobno mimo tego że duży i dość ciężki to wygodny. Nakręciłam się na ten twój wóz.