Widok
Sprzedam buty firmy WITT, rozm 38, naturalna biel/ivory/ecru
Mam do sprzedania butki ślubne firmy WITT, która robi profesjonalne obuwie ślubne. Buty są bardzo wygodne.
FASON:
klasyczne butki z zakrytymi palcami i piętą oraz paseczkiem na kostkę.
Czubek zaokrąglony, niski obcas 3,5 cm.
Z przodu znajduje się kokarda, z klamrą z cyrkonii, która pięknie się mieni.
MATERIAŁ:
środek - skóra, z wierzchu butki wykonane są z matowej satyny (nie jest to materiał który się błyszczy jak atłas!) - materiał jest miły w dotyku i super się czyści.
kokardka wykonana jest z satynowej wstążeczki, także strona matowa, na kokardce znajduje się klamra z cyrkonii.
KOLOR:
kolor butków to ecru, ja miałam na sobie sukienkę w kolorze naturalna biel/śmietankowa/ivory i pasowały super, ale do sukienki ecru także będą pasowały.
ROZMIAR:
38, ja jednak noszę buty w rozmiarze 37-39 w zależności od producenta, więc trzeba mierzyć.
CENA:
cena jaką zapłaciłam w salonie to 255 zł.
Cena jaka mnie interesuje to 120zł.
Buty są w stanie idealnym! Mają wymienione fleki po weselu (porządne białe fleczki - koszt 30zł).
FASON:
klasyczne butki z zakrytymi palcami i piętą oraz paseczkiem na kostkę.
Czubek zaokrąglony, niski obcas 3,5 cm.
Z przodu znajduje się kokarda, z klamrą z cyrkonii, która pięknie się mieni.
MATERIAŁ:
środek - skóra, z wierzchu butki wykonane są z matowej satyny (nie jest to materiał który się błyszczy jak atłas!) - materiał jest miły w dotyku i super się czyści.
kokardka wykonana jest z satynowej wstążeczki, także strona matowa, na kokardce znajduje się klamra z cyrkonii.
KOLOR:
kolor butków to ecru, ja miałam na sobie sukienkę w kolorze naturalna biel/śmietankowa/ivory i pasowały super, ale do sukienki ecru także będą pasowały.
ROZMIAR:
38, ja jednak noszę buty w rozmiarze 37-39 w zależności od producenta, więc trzeba mierzyć.
CENA:
cena jaką zapłaciłam w salonie to 255 zł.
Cena jaka mnie interesuje to 120zł.
Buty są w stanie idealnym! Mają wymienione fleki po weselu (porządne białe fleczki - koszt 30zł).