Widok

Sprzedam fotelik MAXI COSI cabrio fix

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
cena 50 pln

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/fotelik-maxi-cosi-cabrio-fix-ogl4222501.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Zastanawiam się dlaczego sprzedaje Pani fotelik za tak niską cenę? Jeżeli istnieje taka możliwość poproszę żeby wstawiła Pani realne zdjęcie fotelika
image
Faktycznie dość dziwna sprawa :O
image
image

image
tu są zdjęcia fotelika:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/fotelik-maxi-cosi-cabrio-fix-ogl4222501.html
Sprzedaję fotelik po niskiej cenie, ponieważ jest używany, aczkolwiek bezwypadkowy i spełnia swoje funkcje doskonale. Moje dziecko jeżdziło w nim przez 9 miesięcy i bardzo sobie chwalę ten fotelik. Teraz przerzucililśmy się na większy 4baby i nie mam gdzie trzymać nieużywanych rzeczy, nic w tym dziwnego:)
Pozdrawiam
Czy fotelik posiada tzw osłonki na pasach (na ramiona i w kroku bo na zdjęciu nie widać) oraz wkładkę dla niemowlaka?
image
Nie posiada, tylko to co widać na zdjęciu
Ale to w takim razie chyba Ty też kupiłaś go od kogoś?
Bo przecież normalnie maxi ma i osłonki i wkładkę dla niemowlaka w standardzie.
A jeżeli Ty kupiłaś od kogoś to czy masz pewność, że bezwypadkowy?
mam od rodziny, stąd wiem, a ponieważ właśnie nie ma tych elementów, stąd niska cena. Zresztą nam się do niczego nie przydały.
Ochronki na pasy są po to aby nie uwierały dziecka w ciałko a rodzicom faktycznie do niczego się nie przydają ;)
image
image

image
nasze dziecko nie przepdało za ochronkami, może dlatego ze mialo wygodne ubranko:) Tak samo było z ochronkami na pasy w wózku, zdejmowała je z uporem maniaka, każde dziecko jest inne, a odnośnie zakupu fotelika - to jest moja propozycja - ochronki mozna dokupić jeśli ktoś potrzebuje, nie ma problemu, jeśli ktos chce nowy z dodatkami to niech kupi za 500pln w sklepie.
do góry!
hopsa!

Inne tematy z forum Chylonia

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

do góry