Widok
Ja nic nie muszę - doszedłem w życiu do tego miejsca w którym już nic nie muszę, a mogę...ewentualnie.
Suwaczki są pretensjonalne i śmiesznie egzaltowane, infantylne i irytujące. Zajmują 3/4 postu i miast przeczytać treść, widzi się napisane obrazkowym pismem "Mój dziubuś ma już 3 metry...i dalej rośnie"
Suwaczki są pretensjonalne i śmiesznie egzaltowane, infantylne i irytujące. Zajmują 3/4 postu i miast przeczytać treść, widzi się napisane obrazkowym pismem "Mój dziubuś ma już 3 metry...i dalej rośnie"
Drogi Halewiczu nie raz się z Tobą zgadzałam lecz tym razem muszę Ci chyba wytłumaczyć po co są te suwaczki...jak zauważyłeś to jest forum rodzina i dziecko, często mamy zadają sobie pytania odnośnie dzieci i zamiast pisać ile dziecko ma mcy,lat...wystarczy spojrzeć na suwaczek. Często się zapomina tego napisać a w przypadku braku suwaczka może w tym samym czasie pisać 10 dziewczyn post "a ile dziecko ma mcy" więc po co niepotrzebnie spamować? Do jednego się zgodzę jeśli ktoś ma wielkie zdjęcia i wielkie suwaczki jest to uciążliwe ale żeby mieć pretensje o taki drobiazg...może zrozumiałbyś gdybyś był kobietą , może gdybyś miał dzieci, może gdyby takie drobiazgi potrafiły Cię cieszyć....może.....