Widok
Sprzedam lalkę CHOU CHOU
za opakowanie dodatkowo trzeba zapłacić 39 zł,
moja lalka jest nowa tylko bez kartonu,
Lalka Love Me CHOU CHOU (6 x R6 (AA)
Lalka posiada buzię, która w dotyku przypomina skórę dziecka, oraz potrafi nawet kopać nóżkami! Love me CHOU CHOU porusza ustami, zamyka i otwiera oczka gdy pije z butelki oraz wydaje przy tym charakterystyczne dla dziecka dźwięki. Gdy podasz lalce kocyk z główką misia zacznie ona wesoło gaworzyć i ruszać nóżkami. Jeśli przestaniesz zajmować się CHOU CHOU zacznie płakać. I tak jak w przypadku prawdziwego dziecka musisz zgadnąć, co ją uspokoi. Za każdym razem, kiedy zmieniasz jej pieluszkę śmieje się wesoło i rusza nogami.
W zestawie prócz lalki znajdują się: smoczek, butelka, kocyk z główką misia.
moja lalka jest nowa tylko bez kartonu,
Lalka Love Me CHOU CHOU (6 x R6 (AA)
Lalka posiada buzię, która w dotyku przypomina skórę dziecka, oraz potrafi nawet kopać nóżkami! Love me CHOU CHOU porusza ustami, zamyka i otwiera oczka gdy pije z butelki oraz wydaje przy tym charakterystyczne dla dziecka dźwięki. Gdy podasz lalce kocyk z główką misia zacznie ona wesoło gaworzyć i ruszać nóżkami. Jeśli przestaniesz zajmować się CHOU CHOU zacznie płakać. I tak jak w przypadku prawdziwego dziecka musisz zgadnąć, co ją uspokoi. Za każdym razem, kiedy zmieniasz jej pieluszkę śmieje się wesoło i rusza nogami.
W zestawie prócz lalki znajdują się: smoczek, butelka, kocyk z główką misia.
Fajne są te lalki, ale moja córka "lepsze" dostanie jak będzie starsza. Póki co to które do tej pory zostały kupione mają permanentny make up i mocno nowoczesne fryzury....więc wstrzymuję się do czasu gdy Olka będzie bardziej dbać o takie szczegóły.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)