Widok

Sprzedam łóżeczko IKEA białe bardzo roginalne i ochraniacze na szczebelki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania łóżeczko IKEA jest ono koloru białego , jest dosc mało spotykane ma tak jakby dwa rózne boki . Bardzo fajne uzywane przez rok czasu ma na jednym boku odprysk farby ale to spokojnie mozna pomalowac farba i bedzie jak nowe albo zawiesic tam karuzele bo własnie nam od karuzeli to sie zrobiło :) ! Poza tym bez zadnych uszkodzen . Dokładam do niego Materacyk równiez IKEA ze ściagana poszewka do prania stan idealny ! . Cena 150 zł za łóżeczko i materac . W IKEA kupione za 400 zł

Mam tez do sprzedania dwa ochraniacze na szczebelki tez z IKEA na całe łóżeczko cena za jeden 25 zł idealne dla dziewczynki

Jak by ktoś wział całosc z ochraniaczami za 200 zł to dokładam gratis jeszcze jeden ochraniacz z frotki i troche ciuszków :)

Zdjecia łóżeczka pod spodem :

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rezerwuję ochraniacz we wróżki :)
kiedy i gdzie mogę go odebrać?
papilio1@op.pl
ale jeszcze pytanie ... czy ja dobrze widzę, że ten rózowy jest za długi na to łóżeczko? ja mam łóżeczko 140x70 więc w sumie pasowałby mi jak najdłuższy ochraniacz, bo te z łóżeczek 120x60 są za krótkie, więc czy ten różowy nie jest dostosowany do tego większego łóżeczka?
papilio1@op.pl
zawracam głowe, ale zaraz muszę uciekać, jeśli ten różowy jest dłuższy, to ja bardzo proszę o dłuższy :) i odbiorę go nawet dziś :)
papilio1@op.pl
A gdzie ewentualnie można by je obejrzeć ?
A wiec tak tokio ten różowy jest dłuzszy od tego w ksiezniczki o 14 cm przed chwilka zmierzyłam :) Mozesz nawet dzis odebrac napisz do mnie meila : apsiutt@wp.pl to sie umowimy
gwiazdeczkaania napisz tez do mnie meila albo podaj swojego to napisze ci dokładny adres bo łóżeczko mam u rodzicow
ok, to juz pisze maila, umówimy się, biorę różowy :)
papilio1@op.pl
Piszę maila. :D Łóżeczko bardzo mi się podoba. Chociaż mam już jedno obiecane :P
Meile juz odpisane :)
Różowy ochraniacz juz sprzedany dla tokio
Mam jeszcze ten ochraniacz o ktorym wczesniej wspominałam z frotki ponizej zdjecia

Można go złożyc jak jest łóżeczko na najwyzszym poziomie a jak jest na nizszym to wtedy w całosci ja nie obnizałam łóżeczka do zdjecia wiec nie wyglada to tak jak byc powinno ale miej wiecej wiadomo o co chodzi :) To taki ochraniacz dwa w jednym :) Bialutki :) Tez 25 zł

image
image

image
image
kurcze super oferta szkoda ze tak pozno kupilam takie łóżeczko za 400 zł plus materac:-(
image

No to szkoda :(( Jednak nowego łóżeczka to sie nie opłaca kupować :)
mi też sie podoba, ale już kupiłam.... :(
image

image
Łóżeczko juz sprzedane :)) Zostały tylko dwa ochraniacze na szczebelki moze ktoś chetny ? :)
Dla yecath.
do góry