Widok
Sprzedam łóżeczko IKEA białe bardzo roginalne i ochraniacze na szczebelki
Mam do sprzedania łóżeczko IKEA jest ono koloru białego , jest dosc mało spotykane ma tak jakby dwa rózne boki . Bardzo fajne uzywane przez rok czasu ma na jednym boku odprysk farby ale to spokojnie mozna pomalowac farba i bedzie jak nowe albo zawiesic tam karuzele bo własnie nam od karuzeli to sie zrobiło :) ! Poza tym bez zadnych uszkodzen . Dokładam do niego Materacyk równiez IKEA ze ściagana poszewka do prania stan idealny ! . Cena 150 zł za łóżeczko i materac . W IKEA kupione za 400 zł
Mam tez do sprzedania dwa ochraniacze na szczebelki tez z IKEA na całe łóżeczko cena za jeden 25 zł idealne dla dziewczynki
Jak by ktoś wział całosc z ochraniaczami za 200 zł to dokładam gratis jeszcze jeden ochraniacz z frotki i troche ciuszków :)
Zdjecia łóżeczka pod spodem :
Mam tez do sprzedania dwa ochraniacze na szczebelki tez z IKEA na całe łóżeczko cena za jeden 25 zł idealne dla dziewczynki
Jak by ktoś wział całosc z ochraniaczami za 200 zł to dokładam gratis jeszcze jeden ochraniacz z frotki i troche ciuszków :)
Zdjecia łóżeczka pod spodem :
Meile juz odpisane :)
Różowy ochraniacz juz sprzedany dla tokio
Mam jeszcze ten ochraniacz o ktorym wczesniej wspominałam z frotki ponizej zdjecia
Można go złożyc jak jest łóżeczko na najwyzszym poziomie a jak jest na nizszym to wtedy w całosci ja nie obnizałam łóżeczka do zdjecia wiec nie wyglada to tak jak byc powinno ale miej wiecej wiadomo o co chodzi :) To taki ochraniacz dwa w jednym :) Bialutki :) Tez 25 zł
Różowy ochraniacz juz sprzedany dla tokio
Mam jeszcze ten ochraniacz o ktorym wczesniej wspominałam z frotki ponizej zdjecia
Można go złożyc jak jest łóżeczko na najwyzszym poziomie a jak jest na nizszym to wtedy w całosci ja nie obnizałam łóżeczka do zdjecia wiec nie wyglada to tak jak byc powinno ale miej wiecej wiadomo o co chodzi :) To taki ochraniacz dwa w jednym :) Bialutki :) Tez 25 zł