Widok
Sprzedam łóżeczko turystyczne - GRACO
Witam
Mam do sprzedania łóżeczko turystyczne firmy GRACO model: Contour Elektra Deluxe, które może służyć również jako kojec. Łóżeczko kupione 2 lata temu za 710 zł (jest paragon oraz instrukcja obsługi), użyte 3 razy.
Zalety:
- podłoga regulowana w 2 pozycjach
- 2 kółka
- moduł z wibracją, muzyką, odgłosami przyrody, światełkiem
- daszek z 3 wiszącymi zabaweczkami
- materac ze zdejmowanym pokrowcem który można wrzucić do pralki
- półeczka na akcesoria: pieluchy, chusteczki, schowek z przykrywką i jeden bez przykrywki
- przewijak (dodatkowy materacyk do przewijaka miękki foliowy)
Rozmiar podłogi: 95 x 63 (cm)
Rozdarcie na podłodze nie przeszkadzające w użytkowaniu (na to kładzie się materacyk) dorzucę łatkę do przyklejenia żelazkiem.
Stan idealny –nie biorąc pod uwagę rozdarcia.
Cena: 200 zł
Mój meil: bstelmac1@wp.pl
Odbiór Zaspa, w razie braku możliwości odbioru mogę gdzieś podjechać na terenie 3 miasta :)

Mam do sprzedania łóżeczko turystyczne firmy GRACO model: Contour Elektra Deluxe, które może służyć również jako kojec. Łóżeczko kupione 2 lata temu za 710 zł (jest paragon oraz instrukcja obsługi), użyte 3 razy.
Zalety:
- podłoga regulowana w 2 pozycjach
- 2 kółka
- moduł z wibracją, muzyką, odgłosami przyrody, światełkiem
- daszek z 3 wiszącymi zabaweczkami
- materac ze zdejmowanym pokrowcem który można wrzucić do pralki
- półeczka na akcesoria: pieluchy, chusteczki, schowek z przykrywką i jeden bez przykrywki
- przewijak (dodatkowy materacyk do przewijaka miękki foliowy)
Rozmiar podłogi: 95 x 63 (cm)
Rozdarcie na podłodze nie przeszkadzające w użytkowaniu (na to kładzie się materacyk) dorzucę łatkę do przyklejenia żelazkiem.
Stan idealny –nie biorąc pod uwagę rozdarcia.
Cena: 200 zł
Mój meil: bstelmac1@wp.pl
Odbiór Zaspa, w razie braku możliwości odbioru mogę gdzieś podjechać na terenie 3 miasta :)