Widok
Sprzedam moja sukienke slubna
hej Dziewczyny,
sprzedam moja sukienke (bo niestety :-( nie zaloze jej juz drugi raz :-(
Wkleje troche zdjec a teraz dane takie jakie byly w umowie z Marietty:
na wzrost 172cm
rozmiar 40
dlugosc spodnicy: 140cm
Model: kolekcja Urszuli Mateji model 508 ecru
Nie bede sie rozpisywac bo wszystko widac na zdjeciach. Czulam sie w niej fantastycznie, lekko i zwiewnie
Cena : 1300zl
Suknia jest w bardzo dobrym stanie, do zmierzenia w Gdyni :-)
Co do dodatkow dogadamy sie na pewno:
Na sprzedaz sa: rekawiczki te ktore mam na zdjeciu oraz nieuzywane z odkrytymi palcami (ja zdecydowalam sie na cala dlon zakryta)
torebeczka z kwiatkiem doszytym przeze mnie aby tworzyla calosc z kwiatkami , ktore sa z boku sukni (dokupilam drugi komplet kwiatkow w tym celu u producenta)
oraz welon tez moze byc do kupienia: skladajacy sie z dwoch, dlugiego i krotszego , ktory mialam na zabawie (welon robila moja mama - dzieki mamusia jeszcze raz :-)
Na wszystkie Wasze pytania
(te nie zwiazane z suknia tez :-)odpowiem i zapraszam na kontakt mailowy:
kasiabrygidyn@wp.pl
lub gadu: 4125158 jesli akurat bede na weselniku to tez zaraz odpowiem na posty . Pozdrawiam serdecznie
A teraz zdjecia (moge dolozyc wiecej jak trzeba bedzie)

sprzedam moja sukienke (bo niestety :-( nie zaloze jej juz drugi raz :-(
Wkleje troche zdjec a teraz dane takie jakie byly w umowie z Marietty:
na wzrost 172cm
rozmiar 40
dlugosc spodnicy: 140cm
Model: kolekcja Urszuli Mateji model 508 ecru
Nie bede sie rozpisywac bo wszystko widac na zdjeciach. Czulam sie w niej fantastycznie, lekko i zwiewnie
Cena : 1300zl
Suknia jest w bardzo dobrym stanie, do zmierzenia w Gdyni :-)
Co do dodatkow dogadamy sie na pewno:
Na sprzedaz sa: rekawiczki te ktore mam na zdjeciu oraz nieuzywane z odkrytymi palcami (ja zdecydowalam sie na cala dlon zakryta)
torebeczka z kwiatkiem doszytym przeze mnie aby tworzyla calosc z kwiatkami , ktore sa z boku sukni (dokupilam drugi komplet kwiatkow w tym celu u producenta)
oraz welon tez moze byc do kupienia: skladajacy sie z dwoch, dlugiego i krotszego , ktory mialam na zabawie (welon robila moja mama - dzieki mamusia jeszcze raz :-)
Na wszystkie Wasze pytania
(te nie zwiazane z suknia tez :-)odpowiem i zapraszam na kontakt mailowy:
kasiabrygidyn@wp.pl
lub gadu: 4125158 jesli akurat bede na weselniku to tez zaraz odpowiem na posty . Pozdrawiam serdecznie
A teraz zdjecia (moge dolozyc wiecej jak trzeba bedzie)

dziewczyny , ja mam tak pomiedzy 38/40, uszyty byl rozmiar 40 przez Mariette, pozniej troche poprawialy - trzeba po prostu mierzyc,
aha tez myslalam nad bolerkiem , bo bardzo chcialam miec zakryte bardziej wszystko ale juz nie mialam czasu........bylam tylko tydzien przed slubem w kraju
bolerko pasuje moim zdaniem jak najbardziej
aha tez myslalam nad bolerkiem , bo bardzo chcialam miec zakryte bardziej wszystko ale juz nie mialam czasu........bylam tylko tydzien przed slubem w kraju
bolerko pasuje moim zdaniem jak najbardziej