Widok

Sprzedam nowe buty ecru

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kupiłam sobie pare dni temu buty do sukienki, ale niestety w ciemno i na oko i prawie byłam pewna że bada pasowały, ale niestety oko mnie zawiodło i jak przyszłam do domu okazało się że sa ciut za ciemne :( takze szukaja nowej właścicielki, może się komuś spodobają, cena 60zł rozmiar 38
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze jakies zdjecie?
no właśnie mam, i nawet wkleić je probuje ale nie moge,chociaż według instrukcji staram sie iść :)
image
image
image
image
bardzo ladne, menbur robi meeega wygodne buty:)
no właśnie mi się też spodobały i zaryzykowałam, a do tego jeszcze mówisz, że wygodne to teraz podwójnie żałuje, fajie leżą na nodze
ja buty kupilam jakis miesiac moze 2 temu, dzis zamowilam sukienke w kolorze "gold", zabij mnie a nie wiem jak to bedzie wygladlo na zywo:) ale wyszlam z zalozenia ze nie musi byc idealnie pod kolor.

a co do wygodnosci menbura to na prawde rewelacja-mialam z 5 par juz i na zadne nie narzekalam. w kazdym razie powodzenia w sprzedawaniu:)
aaa jeszcze taki ps a nie mozesz ich oddac do sklepu bo przeciez nieuzywane?
no no sukienka w kolorze gold, oryginalnia, co to za sukienka? ja zawsze chciałam biała, śnieżnobiałą, a w rezultacie wyszłam z salonu z ecru :) a co do butów to właśnie nie mogę ich zwrócić bo były przecenione niestety, normalna cena była sporo wyższa
jasmin t244:)
uuuu łaaaaa śliczna :) jak czytałam gold to bardziej złoto sobie ją wyobrażałam, ale super jest, gorset ma piękny
no może jednak :)
up up
rudziaczek - co to za suknia??
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Ooo kurcze bardziej tandetnych butow dawno nie widzialam...no ale czego mozna sie spodziewac za 60zł ;-)
Dona i poco co te złośliwości :) ?? Mogłabyś się powstrzymać od tego typu komentarzy :P, nikt nie karze Ci ich kupić
jak juz pisalam byly przecenione, a poza tym tobie podobac sie nie musza
ale na nodze ładnie leżą :)
do góry