Widok
Sprzedam piękną suknię Tomy Mariage, Paris
Sprzedam suknię firmy "Tomy Mariage", Paris (www.tomymariage.com) zakupiona we Francji. Suknia uszyta jest z surowego jedwabiu, ozdobiona delikatnymi kryształkami. kolor: przytłumiona biel. Gratis dodam stylowy kapelusz(identyczny odcień), niewielką aplikację oraz usztywnianą halkę (możliwość regulacji ramion). Dla kobiety ceniącej subtelne piękno w rozmiarze 38-40, o szczupłej talii. komplet kosztował 1350 EUR(ponad 5000zl), sprzedam go za 2499 zł(możliwość negocjajcji). Suknia jest oryginalna i jedyna taka w Polsce. Bardzo wygodna podczas calej uroczystosci weselnej(i do tanca i do siedzenia), do obejrzenia we Wrzeszczu.
Więcej szczegółów mailem kasia@lu.coditel.net
zdjęcia http://www.trojmiasto.pl/weselnik/ogloszenia.phtml?id_kat=&string_ogl=&cena_od=&cena_do=&order=cena_max
pozdrawiam
Kasia
Więcej szczegółów mailem kasia@lu.coditel.net
zdjęcia http://www.trojmiasto.pl/weselnik/ogloszenia.phtml?id_kat=&string_ogl=&cena_od=&cena_do=&order=cena_max
pozdrawiam
Kasia
Dziewczyny, nie dziwię się,że tak reagujecie,ale...
Suknia jest dla tej, ktora ceni sobie subtelnosc i prostote. Materiał jest iscie bajkowy ( i to tutaj tkwi duza tajemnica). Poniewaz nie jest to zwykly jedwab ale surowy jedwab, ktory nadaje tej sukni stanowczego charakteru. Nie jest ot gladki jedwab jaki wszystkie znamy ale jego faktura jest lekko nierowna, a jednoczesnie delikatna. Zgodze sie,ze zdjecie nie oddaje wszystkiego i z gustami nie nalezy polemizowac, bo kazda z nas ma inny i dla kazdej piekno bedzie inaczej rozumiane. Nie mam Wam za zle, ze tak mowicie :)
Suknia jest skromana i prosta jak juz powiedzialam, ale jednoczesnie dostojna i dystyngowana. Oryginalnosc jej polega na materiale zdobieniach, ktore sa widoczne na zywo,ale nie rzucaja sie nachalnie w oczy.
Poza tym jest bardzo lekka i bardzo wygodna, nie ma problemu z nia ani w kosciele, ani przy zdjeciach, ani przy obiedzie, ani przy tancu.
Jest rozna od typowych sukni slubnych bogato zdobionych z duza iloscia materialu, etc. I dlatego jesli jakas dziewczyna zdecyduje sie ja kupic(jesli jej sie spodoba) bedzie sie czula jak ktos bardzo wyjatkowy, elegancki, ale jednoczesnie stnowczy i silny.
Calosc, razem z kapeluszem, tworza bardzo osobliwa kompozycje.
Byc moze jest wiele sukien tanszych i dla nie jednej piekniejszych, ale taka jest tylko jedna i to dodatkowy +, a w takiej cenie na pewno nie mozna jej kupic w Polsce. Suknia wyglada jak nowa.
Probowałam wkleic zdjecia ale mi sie nie udalo. wiec moge je przeslac mailem. Jesli mi powiecie jak wklejacie zdjecia to chetnie je zamieszcze :)
Renni ta suknia jest troche pododna do tych ktore pokazalas,ale nie wiem czy to ten sam material i nie widac dokladnie szczegolow.
moze ten link troche pomoze w zdjeciach, ale nie sa to wszystkie
http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=215336
pozdr Kasia
Suknia jest dla tej, ktora ceni sobie subtelnosc i prostote. Materiał jest iscie bajkowy ( i to tutaj tkwi duza tajemnica). Poniewaz nie jest to zwykly jedwab ale surowy jedwab, ktory nadaje tej sukni stanowczego charakteru. Nie jest ot gladki jedwab jaki wszystkie znamy ale jego faktura jest lekko nierowna, a jednoczesnie delikatna. Zgodze sie,ze zdjecie nie oddaje wszystkiego i z gustami nie nalezy polemizowac, bo kazda z nas ma inny i dla kazdej piekno bedzie inaczej rozumiane. Nie mam Wam za zle, ze tak mowicie :)
Suknia jest skromana i prosta jak juz powiedzialam, ale jednoczesnie dostojna i dystyngowana. Oryginalnosc jej polega na materiale zdobieniach, ktore sa widoczne na zywo,ale nie rzucaja sie nachalnie w oczy.
Poza tym jest bardzo lekka i bardzo wygodna, nie ma problemu z nia ani w kosciele, ani przy zdjeciach, ani przy obiedzie, ani przy tancu.
Jest rozna od typowych sukni slubnych bogato zdobionych z duza iloscia materialu, etc. I dlatego jesli jakas dziewczyna zdecyduje sie ja kupic(jesli jej sie spodoba) bedzie sie czula jak ktos bardzo wyjatkowy, elegancki, ale jednoczesnie stnowczy i silny.
Calosc, razem z kapeluszem, tworza bardzo osobliwa kompozycje.
Byc moze jest wiele sukien tanszych i dla nie jednej piekniejszych, ale taka jest tylko jedna i to dodatkowy +, a w takiej cenie na pewno nie mozna jej kupic w Polsce. Suknia wyglada jak nowa.
Probowałam wkleic zdjecia ale mi sie nie udalo. wiec moge je przeslac mailem. Jesli mi powiecie jak wklejacie zdjecia to chetnie je zamieszcze :)
Renni ta suknia jest troche pododna do tych ktore pokazalas,ale nie wiem czy to ten sam material i nie widac dokladnie szczegolow.
moze ten link troche pomoze w zdjeciach, ale nie sa to wszystkie
http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=215336
pozdr Kasia
Podzielam zdanie Beaty, na prawdę nie masz szansy na sprzedaz sukni za taka cene, skoro teraz możesz sobie uszyc dla siebie suknie za 1.200, w salonach dostaniesz za 2.500 przepiekna nową sukienkę. Bo każda z nas wybiera taką, w której czuje sie pieknie i wyjatkowo. Wierz mi surowy jedwab, daje takie samo poczucie jak satyna...jesli tylko panna młoda czuje sie w niej rewelacyjnie. Masz szanse ja sprzedać, ale za 500 zł, nie więcej. Smutne to, ale prawdziwe....na sukni nie zarobisz.
Rina, ta suknia może być na prawdę prześliczna
ale co, po jednym zdjeciu nic nie powiesz
ja uważam że ona musi być zachwycająca,
skoro Kasia sie na nią zdecydowała
Co do surowego jedwabiu: miałam spodnie z tego materiału
to najpiękniejszy materiał na świecie
który wygląda jakby sam dawał światło!!!!
np jakbyś staneła w ciemnej sali w takiej sukni,
i paliłaby sie jedna jedyna świeca to suknia pięknie promienieje !!!
poza tym to bardzo szlachetny materiał, z ciekawą fakturą superłkową
i jest z****iście drogi, stąd na pewno ta cena :)
wiec poważnie, nie róbcie jej przykrościl, mówiąc że suknia jest brzydka
ja podejrzewam, że jest cudna na żywo :)
ale cholera, ta cena
wiadomo, że każda młoda, wydając taką kasę chciałaby mieć nową suknię
ale co, po jednym zdjeciu nic nie powiesz
ja uważam że ona musi być zachwycająca,
skoro Kasia sie na nią zdecydowała
Co do surowego jedwabiu: miałam spodnie z tego materiału
to najpiękniejszy materiał na świecie
który wygląda jakby sam dawał światło!!!!
np jakbyś staneła w ciemnej sali w takiej sukni,
i paliłaby sie jedna jedyna świeca to suknia pięknie promienieje !!!
poza tym to bardzo szlachetny materiał, z ciekawą fakturą superłkową
i jest z****iście drogi, stąd na pewno ta cena :)
wiec poważnie, nie róbcie jej przykrościl, mówiąc że suknia jest brzydka
ja podejrzewam, że jest cudna na żywo :)
ale cholera, ta cena
wiadomo, że każda młoda, wydając taką kasę chciałaby mieć nową suknię
.
Tu popieram Beatę, satyna jedwabiem nigdy nie była i nie będzie. Cena sukni do sprzedaży pewnie pokrywa tylko koszt materiału zużytego do jej uszycia, więc nie ma tu mowy o zarabianiu na niej, jak ktoś napisał.
Każda z naszych sukien jest piękna i nam się podoba, bo wybieramy je według własnego gustu. To, że suknia Kasi nie ma niemalże obowiązkowego drapowania na spódnicy i róż z materiału nie znaczy, że trzeba ją tak skrytykować jak Wy to zrobiłyście. Nie widziałam takich uwag Kasi np. przy relacjach ze ślubów, więc nie prawiajcie jej przykrości, bo nie ma powodu. Sprzeda czy nie sprzeda, to jest jej sprawa.
Co ciekawe sukienki z Farage ma co druga Panna Młoda a uchodzą za oryginalne, a jak pisze Kasia jedyny model w Polsce oryginalny nie jest. Czyli wszystko jest względne.
A zdjęcia faktycznie mogłyby być lepsze. Powodzenia przy sprzedaży.
Każda z naszych sukien jest piękna i nam się podoba, bo wybieramy je według własnego gustu. To, że suknia Kasi nie ma niemalże obowiązkowego drapowania na spódnicy i róż z materiału nie znaczy, że trzeba ją tak skrytykować jak Wy to zrobiłyście. Nie widziałam takich uwag Kasi np. przy relacjach ze ślubów, więc nie prawiajcie jej przykrości, bo nie ma powodu. Sprzeda czy nie sprzeda, to jest jej sprawa.
Co ciekawe sukienki z Farage ma co druga Panna Młoda a uchodzą za oryginalne, a jak pisze Kasia jedyny model w Polsce oryginalny nie jest. Czyli wszystko jest względne.
A zdjęcia faktycznie mogłyby być lepsze. Powodzenia przy sprzedaży.