Widok

Sprzedam rzeczy kilka :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jako ze mam problem z wrzuceniem fotek wiec ich tu nie wkleje , zainteesowanym zdiecia wysle na meila :)

mam do sprzedania min spodniczke phink, dzisowa, skladajaca sie z trzech segmenow- ostratni to lekka falbana , dlugosc do kolan , pas-70 cm - stan idealny zalozona razy kilka - cena 30 zl

druga spodnica tez dzisnowa- stan rowniez niemal idealny - dluga prawie do kostek z dwoma na dol malymi rozcieciami a od gory sa wplecione rzemyki do samego dolu cena 15 zl

trzecia spodniczka w kolorach zieleni i lekkiego brazu wzor hmm taki etniczny lekko rozkloszowana z dwoma zakladkami cena 10 zl

czwarta spodniczka to typowa na lato w kolorach blado czerownych z kwiatami

niestety po urodzeniu dziecka poszerzylam sie troche i tak zostalo :)

sweterek rozsuwany stan bardzo dobry , czarne rekawy, czarny kolnierz, z takimi czarnymi wstawkami na calej dlugosci zamku , ale sweter jest bialy - welniany cena 15 zl

mam jeszcze do wymiany perfumy oryginalne zakupione w Anglii , Ardenbeauty zuzyte minilmalnie , 100 ml

zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze o fotki trzeciej i czwartej spodniczki,oraz rozmiary:)
slonko2853@wp.pl
wyslane

trzecia spodniczka ma w pasie 72 ale ma tez gumeczke ktora mozna wyciagnac

a druga 65 a po rozciagnieciu ok 88
chwilowo mam problem techniczny z wejsciem na poczte.jesli dzis sie nie uda to odpisze jutro rano.
:)))))))) hop hop
poproszę o fotki nana-ninja@wp.pl
wyslane
fotki doszly.jednak spodniczki nie w moim stylu:)
sweterek rozsuwany stan bardzo dobry , czarne rekawy, czarny kolnierz, z takimi czarnymi wstawkami na calej dlugosci zamku , ale sweter jest bialy - welniany cena 15 zl
image

spodnica tez dzisnowa- stan rowniez niemal idealny - dluga prawie do kostek z dwoma na dol malymi rozcieciami a od gory sa wplecione rzemyki do samego dolu cena 15 zl
image

mam do sprzedania min spodniczke phink, dzisowa, skladajaca sie z trzech segmenow- ostratni to lekka falbana , dlugosc do kolan , pas-70 cm - stan idealny zalozona razy kilka - cena 30 zl
image

trzecia spodniczka w kolorach zieleni i lekkiego brazu wzor hmm taki etniczny lekko rozkloszowana z dwoma zakladkami cena 10 zl
image

czwarta spodniczka to typowa na lato w kolorach blado czerownych z kwiatami
image
cena?????

Inne tematy z forum Sprzedam

Fajne ubrania damskie:-) (60 odpowiedzi)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ubrania-i-dodatki/ubrania-damskie-rozm-m-i-l-ogl2318923.html...

do góry