Widok

Sprzedam sukienkę do chrztu KRASNAL roz.74 śliczna :)

Rodzina i dziecko Przymorze Małe Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania po mojej córeczce sukienkę do chrztu firmy Krasnal, z krótkim rękawkiem. W komplecie bolerko i kapelusik, a dorzucam gratis jeszcze buciki i białe rajstopki. Rozmiar 74, ale moja córeczka miała chrzest kiedy nosiła rozmiar 68 i wtedy też była dobra.
Cena: 70 zł (za nową sukienkę - bez rajstopek i bucików - zapłaciłam 135zł), jest bardzo porządnie wykonana i elegancka. Stan idealny. Jedyny mankament to to, że wstążeczki przy ozdobie łatwo się prują - niestety dla dziecka jest to interesująca "zabawka", dlatego też ja przyszyłam tą wstążkową kompozycję do sukienki (w oryginale jest to broszka, ale moje dziecko nadzwyczaj łatwo ją "rozbroiło")
Odbiór osobisty na Przymorzu.

image

image

image

image

image

A przy okazji zrobię sobie reklamę - bo mam teraz dużo czasu, siedzę w domu i w wolnych chwilach dłubię sobie w papierze ;) Jeśli ktoś ma ochotę na ręcznie robione kartki i notesy to zapraszam:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=517546

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponawiam prośbę. Zadzwoń umówimy się na odbiór 512 353 675
A kiedy i gdzie można odebrać?
Moja Gosia miała ją na sobie kiedy nosiła 68, a że maj był zimny, zapakowaliśmy ją jeszcze w dwa bodziaki pod spód - i się zmieściła spokojnie :) więc myślę że rozmiar to takie typowe 74 :)
Córka ma 69 cm, ale wydaje się duża, więc nie wszystkie ciuszki 68 są na nią dobre. Sukienka bardzo mi się podoba i sądze, że powinna być dobra :)
Proszę zadzwoń. Umówimy się na odbiór. 512 353 675
Nie ma problemu - a co jeszcze by Cię interesowalo? (bo w opisie aukcji są m.in. wymiary i opis stanu sukienki). Jakby co pisz na maila: ajriszmanka@wp.pl .
a mozna poprosić o więcej informacji?
a tutaj szczegóły:
http://allegro.pl/item1177745130_sukienka_do_chrztu_krasnal_r_74_j_nowa_sliczna.html
Aktualne jak najbardziej :)
czy jeszcze aktualne, jeśli tak proszę o kontakt 512 353 675
up :)
Dzięki :)
hoppppp bo ladna :)
Dzięki, sukienka jest rzeczywiście śliczna - chciałam kupić coś prostego, a jednocześnie elganckiego i jedynego w swoim rodzaju :) W sumie dobry pomysł z zachowaniem sukienki an pamiatkę, chociaz my się aktualnie nie miescimy w szafach - mieszkanie pęka w szwach ;) Więc jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam :)
kurcze, chyba bedzie jednak troche za duza :(

nasza córeczka bedzie miała w dniu chrztu 4,5 miesiąca

ale sukienka suuuper, nie jak te wszystkie falbaniaste baletnice
podbijam bo sukienka cudna :)
takie wlasnie lubie, córka miała podobna tylko szyta, bez rękawków z zielonymi dodatkami :)

zostawiłam sobie na pamiątke :)
sukienka sliczna :) Michalina miała taka samą , jak cos ma na sprzedaz wiekszą :)
Podaję wymiary:
długosć sukienki 43 cm
szerokość w pasie 26 cm
szerokość między rękawkami 21cm
Bolerko - dł rekawa 24cm
:)
Jak najbardziej - zmierzę jutro, bo jest w szafie w pokoju dziecięcym, a Gosia już śpi. W dniu chrztu miała 6 miesięcy i kilka dni, nosiła rozmiar 68 (sukienka na niej nie wisiała, ale też nie była za ciasna i myślę że również miesiąc później byłaby ok).
zuzka, mogłabys zmierzyc sukienkę, prosze?

ile Twoja córcia miała m-cy w dniu chrztu?