Widok
Sprzedam suknię Cymbeline, roz. 42
Sprzedam suknię z salonu Cymbeline, model: ??
Biała, jednoczęściowa, góra bez ramiączek, wiązany tył, usztywniana fiszbinami z przodu, w kształcie wąskiego A, podpinany tren, halka stanowiąca całość z suknią, bez kół, dodatkowych halek.
Materiał: inteligentna tafta
Rozmiar: 42 lub na brzuszek
W komplecie:
bolerko z takiej samej tafty,
sztuczna biżuteria z przeźroczystych koralików-kostek,
podwójny welon, na 2 grzebykach, czyli ok. 200cm i do połowy pleców (długi można po ślubie zdjąć, pozostawiając krótki na wesele)
biała podwiązka
Cena: 500zł
Mieszkam na Siedlcach, zapraszam
Przód

Bolerko

Brzuszek :D

Nie mam jeszcze zdjęć, gdzie widać rozłożony tren, jak będę miała dokleję :D
Biała, jednoczęściowa, góra bez ramiączek, wiązany tył, usztywniana fiszbinami z przodu, w kształcie wąskiego A, podpinany tren, halka stanowiąca całość z suknią, bez kół, dodatkowych halek.
Materiał: inteligentna tafta
Rozmiar: 42 lub na brzuszek
W komplecie:
bolerko z takiej samej tafty,
sztuczna biżuteria z przeźroczystych koralików-kostek,
podwójny welon, na 2 grzebykach, czyli ok. 200cm i do połowy pleców (długi można po ślubie zdjąć, pozostawiając krótki na wesele)
biała podwiązka
Cena: 500zł
Mieszkam na Siedlcach, zapraszam
Przód

Bolerko

Brzuszek :D

Nie mam jeszcze zdjęć, gdzie widać rozłożony tren, jak będę miała dokleję :D
papilio1@op.pl
Tokio, ja bym bardzo chciała zobaczyć tył sukni...rozumiem, że jest wiązana? Jakbyś miała jakieś fotki to wrzuć lub na maila BARDZO POPROSZĘ :)
BARDZO mi się podoba ta Twoja sukienka :) , tylko że narazie kompletnie nie mam czasu, a poza tym nie wiem jak tam do Ciebie dojechać :) Więc jakbyś miała chwilę to daj znać na mail, to się jakoś umówimy, może mi się uda przyjechać i przymierzyć :)
BARDZO mi się podoba ta Twoja sukienka :) , tylko że narazie kompletnie nie mam czasu, a poza tym nie wiem jak tam do Ciebie dojechać :) Więc jakbyś miała chwilę to daj znać na mail, to się jakoś umówimy, może mi się uda przyjechać i przymierzyć :)
zanim dostanę zdjecia od fotografa na pewno pościągam jeszcze od rodziny, moż ena którymś akurat będzie tren.
A wygląda on tak:
po rozpięciu leży na ziemi ok 60-80cm
a zapina się go na 2 guziczki, które znajdują się zaraz pod wiązaniem góry sukni ... nie wiem jak to inaczej nazwać, może cyknę fotke w domu i pokażę co i jak, ale nie onbiecuję ze dizś :)
na.cia nie zauważyłam wcześniej twojego postu, pisze na mail :)
A wygląda on tak:
po rozpięciu leży na ziemi ok 60-80cm
a zapina się go na 2 guziczki, które znajdują się zaraz pod wiązaniem góry sukni ... nie wiem jak to inaczej nazwać, może cyknę fotke w domu i pokażę co i jak, ale nie onbiecuję ze dizś :)
na.cia nie zauważyłam wcześniej twojego postu, pisze na mail :)
papilio1@op.pl
tokio wcale się nie dziwię ja miałam załamanie w czwartek przed slubem do tego stopnia że gdyby się dało to pewnie pojechałabym i kupiła nową sukienke (ryk i spazmowanie) a teraz moja sukienka wydaje mi się najpiekniejsza! Swoją drogą to dziwne że tak bardzo stresujemy się tym dniem, choć jak że ważnym dniem:)
pozdrawiam
pozdrawiam