Widok

Sprzedam suknie ślubną Chantilly

Wesele Temat dostępny też na forum:
Sprzedam suknię ślubną, dwuczęściową w kolorze ecru:
• gorset – wiązany, delikatnie haftowany i zdobiony złotymi kryształkami
• spódnica z podpinanym trenem, złożona z kilku warstw krynoliny, lekko drapowana
• halka na podwójnym kole
Suknia szyta na miarę w salonie Chantilly w Gdańsku – wzrost 165 cm + 10 cm obcas, rozmiar 36 z możliwością poszerzenia i wydłużenia (Panie pozostawiły spore zapasy). Suknia jest elegancka i robi ogromne wrażenie, obecnie jest po profesjonalnym czyszczeniu. Dodatkowo oferuję bolerko w kolorze ecru z długim, rozszerzanym ku dołowi rękawem, którego nie zdecydowałam się założyć na uroczystość z powodu prześlicznej pogody.
Cena: 1.000zł – oczywiście do negocjacji.
Na przymiarkę zapraszam do Kartuz, szczegółowe informacje, dodatkowe zdjęcia proszę kierować na mój adres e- mail: cygan @o2.pl lub
kom. 668 695 996

image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ładnie wygladałaś Piekna suknia
Nie obraź sie ale na pierwszej fotce takei "różki" ci wyszły z włosków - hihi

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
piękna sukienka:)
Bardzo ladna sukienka, niestety 36 rozmiar to o wiele wiele za maly dla mnie:)

Cudny bukiet :)

image
image
Bardzo ładna ta sukienka - tylko dlaczego większość jest dla niskich kobitek - bez urazy ;>>

image
oj zgadzam sie..ja mam 171 cm;(i 36 rozmiar:D

------------------------------------------------------------------------------------
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue

www.rozowoniebieskie.vot.pl - tam bywam :)
no niestety mam tylko 165 cm wzrostu ale miałam 10 cm obcas do niej więc spokojnie może ją założyć dziewczyna ze wzrostem 170 cm plus obcasik. W dodatku panie zostawiły w talii sporo materiału aby można ją było w przyszłości wydłużyć - więc wysokie dziewczyny ZAPRASZAM na przymiarkę
do góry