Widok

Sprzedam suknie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam do sprzedania suknie firmy St. Patrick rozmiar 36 na wzrost ok. 160cm kolor jasny ecri. suknia ma podpinany tren, do sukni mam takze bolerko i welon.
Mam do sprzedania rowniez kamizelke, musznik i butonierk rozmiar M kolor ecri.

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękujemy!!!

gratulacje

image
Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje: wklejam zdjecie wiazanki poki co innego zdjecia gdzie bedzie lepiej widac kwiaty nie mam (to sa storczyki zaplacilam za nia 150zl), co do dekoracju kosciola stroila nam firma Estil (kosciol i autko).

image
image

up

hmm.. ja też mam pytanie nie związane z tematem:)) Po zdjęciach poznałam, że ślub odbył się kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. My też mamy tam we wrześniu swój ślub i chciałam się zapytać kto Wam tak pięknie przystroił kościół. Z góry dzięki za odpowiedź!
ale miałas piekny bukiecik czy moglabys wkleic jakas fotke bukietu i opisac co to za kwiaty?

podbijam :-))

AAA I JESTEM CIEKAWA GDZIE TORT ZAMAWIALIŚCIE?PAPA

image
image
HEJKA !sUPER WYGLĄDALIŚCIE-WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! I RÓWNIEŻ ZGŁASZAM SIĘ PO SZCZEGÓŁY JAK ZNAJDZIESZ CHWILKĘ-ALE TO JUŻ NA MAILA JAK CUŚ :p.POZDRAWIAM

image
image
Hej Monka,

sliczna sukienka :)w ogole fajne zdjecia i slicznie wygladalas! no i super auto mieliscie :)

ja jeszcze w sprawie tego lukullusa :

chcialam jeszcze o jedna rzecz zapytac : sie zastanawiam, czy zdecydowac sie na 3ci czy czwarty zestaw i sie zastanawiam, czy ten ostatni (z alkoholem) sie w ogole oplaca. na ile osob robiliscie wesele? i w ogole o ktorej sie skonczylo, bo tam chyba jest taka zasada, ze do 5tej rano tylko mozna zostac.. czy wy zdecydowaliscie sie na zestaw trzeci, bo alkohol wlasny Wam wyszedl korzystniej cenowo niz ten od nich?

wiem, ze troche szczegolowe pytania ale jestem wlasnie na etapie podejmowania tych wszystkich decyzji i kazda opinia jest dla mnie wazna :) bede wdzieczna za jeszcze kilka slow :)

dzieki i serdecznie pozdrawiam!
A wiec co do bizuteri - zamowilam ja u chaberka (znajdziecie ja na tym forum) sa to mieszane krysztalki ze szkła weneckiego, swarovski i kuleczki ze srebra "mrozonego" . Co do kolezanki to namiary wysylam na maila. Pozdrawiam

dołączam się do pytania :)

image
image
Miłość jest opowieścią wyrażaną gęstem,dotykiem,
zapachem,
ja też jestem ciekawa tej koleżanki fryzjerki, w jakim salonie pracuje? skąd jest?

image

image

a gdzie kupilas bizuterie???bardzo mi sie podoba:)

image
image
czesala mnie kolezanka fryzjerka :-) jesli sie zgodzi jutro umieszcze jej numer telefonu.pozdrawiam

a kto Cię czesał? :)

-
Bardzo dziekuje. Wiazanka byla ze storczykow.

Bardzo dziekuje. wklejam pare fotek . Co do Lukullusa to jestesmy bardzo zadowoleni wszystko super jedzonko i obsluga rewelacja. Goscie rowniez bardzo zadowoleni, jedzenia pod dostatkiem, zostalo na poprawiny (rowniez w lukullusie) i dostalismy sporo do domku.dzisiaj wrocilismy spowrotem do Anglii jak tylko dostaniemy wiecej zdjec (w tym od fotografa) to wkleje cala relacje.

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image

image
image

hej, ja tez nie na temat:) Napisz kilka slow, jak udal sie slub i wesele, a w szczegolnosci jak spisal sie Lukullus.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i meza:)
bardzo ładna suknia! :)
ale moja już się szyje ;)

do góry