Widok
Sprzedam swoją suknię ślubną
Dziewczyny Kochane,
sprzedam swoją sukienkę ślubną. Jej zdjęcia zobaczycie na www.poklad.pl/slub
mam też dodatkowo mini szal z tego samego materiału. Suknia jest lekka i nie sprawia żadnych kłopotów w tańcu i podczas zabawy. Ponadto, jest modelem niestandardowym - w 3-mieście uszyto ją tylko w kolorze brąz i różu. Jest więc jedyną, niepowielaną kiecką
sprzedam swoją sukienkę ślubną. Jej zdjęcia zobaczycie na www.poklad.pl/slub
mam też dodatkowo mini szal z tego samego materiału. Suknia jest lekka i nie sprawia żadnych kłopotów w tańcu i podczas zabawy. Ponadto, jest modelem niestandardowym - w 3-mieście uszyto ją tylko w kolorze brąz i różu. Jest więc jedyną, niepowielaną kiecką
Gonia znam Cie z widzenia! Chodziłyśmy razem do jednej podstawówki. Twoja świadkowa też chodziła z Tobą do szkoły. Ja byłam w równorzędnej klasie. Może jak wrzucę zdjęcia w przyszłym tygodniu to skojarzysz moją buźkę z podstawówki. Ja miałam ślub 27 sierpnia czyli tydzień przed Tobą. Gratulacje i wszystkiego najlepszego. Magda
No właśnie 54 szkoła podstawowa, która teraz jest gimnazjum. Ja chodziłam do A. Waszą klasę miała Pani Urbanowicz a naszą Matys. Matys już nie pracuje ( pracuje teraz w kuratorium) , a ciekawe co stało sie z Urbanowicz. Mam nadzieję, że uda mi się do końca tygodnia wrzucić zdjęcia. Poza tym nie wiem, czy sobie poradzę, bo wcześniej nić nie umieszczałam na forum. Pozdrawiam.