Widok

Sprzedam swoja suknie slubną

Wesele Temat dostępny też na forum:
Sprzedam swoja suknie slubna wraz z dodatkami:
-welon z koronka jak na sukni
-rękawiczki na jeden palec
-kwiat we włosy
-ozdoba na szyje z koronki jak na sukni
Wymiary:
Wzrost 175cm
biust 90-95cm
talia 75-85 cm
biorda 90-100 cm
Cena 800zł ale do negocjacji + ewentualne dopasowanie sukni

image

image

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
droga pmagdaleno masz okazję zobaczyć jak nieszczere były Twoje koleżanki z forum. tak się zachwycały Twoją suknią a teraz nie ma nawet minimalnego ozdewu. pomyśl o tym...
litości!!!!!!!!!jaki komentarz:)sugerujesz ze powinnam kupic od madzi suknie tydzien przed slubem:)?albo mystic ktora juz jest po slubie albo inne kolezanki forumkowe?

o tym samym pomyslałam
podejrzewam,ze od poniedziałku zrobi sie wiekszy ruch na forum i magda nie bedzie miała problemu ze sprzedaza swojej sukienki

image
ps ja nadal podtrzymuje ze suknia jest super:)

monia. prosze nie reaguj
ja przeciez wiem ze te które sie zachwycaly maja juz suknie albo sa po slubie i chciałabym ja spraedac komus nowemu na forum

a po za tym nawet jezeli zachwyty były udawane i niesczere mam to w nosie bo suknia miała podobac sie mi i mojemu mezowi i tylko to jest wazne

fakt tylko to jest ważne,masz racje:)..ale mi sie tez podoba-choc to nie ważne:)i Tomkowi:)sam mi powiedział jak zobaczył zdjęcia:)

ja ja widzialam na zywo i uwazam ze jest naprawde bardzo orginalna i piekna polecam wszystkim dziewczynom ktore nie lubia sukienek ksiezniczkowatych (ja juz mialam swoja i osobiscie mi sie mazyla suknia ksiezniczki ale mimo to stwierdzam ze suknia Magdy jest swietna):)

image
:)

faktycznie ewcia, suknia ślubna po ślubie idealnie mi sie przyda
tiaaa....

co nie zmienia faktu, że pmadzia wyglądała w niej slicznie :)

sukienka naprawde piękna w takim stylu bym chciała ale niestety szukam czegos taniego o wiele tanszego Slub za 3 tygodnie a ja nie mam jeszcze sie w co ubrac mam nadzieje kupic cos w kartuzach lub sierakowicach a jak nie to wróce na gildie i tam kupie Niestety nawet na tak ważny dzien musze ciąć wydatki ale wracając do tematu to sukienke miasz poprostu piękną i żałuje ze mnie na nią nie stac!!!!!!
Mi Twoja sukienusia też się bardzo podoba :) mam cywilny dopiero w marcu wiec jeżeli nie uda Ci się jej sprzedac do tego czasu (a pewnie uda:( to kupie ja od Ciebie.... drobne poprawki bede musiała wprowadzić bo jestem niższa itp :) nie moge kupic jej teraz bo jestem na dietce i cały czas gubie kilogramiki :) wiec nie wiem ile bede w stanie zrzucic do marca..... ale jak cos to będę walić do Ciebie drzwiami i oknami, żebyś coś podobnego mi uszyła :)))))

image
image
petronela ile chcialabys wydac max na suknie moze sie dogadamy?

Kamis nie ma sprawy nawet jakbys kupila teraz to dorzucam usluge przerobki przed slubem gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do ceny tez mozemy negocjowac:)

heloł pmadzia :))))

:)

pmadzia wysłałam do ciebie email
up

do góry