Widok

Sprzedam żółwie wodno-lądowe, akwarium, stolik

Sprzedam żółwie wodno-lądowe, akwarium, stolik
Witam

Mam do sprzedania piękne w pełni szczelne profilowane akwarium (112 L) wraz z żółwiami wodno-lądowymi. Akwarium pozbywam się z ciężkim sercem ze względu na planowaną przeprowadzkę. Cena zawiera: akwarium (112 L) wraz z pokrywą i podstawką, dwa żółwie wodno-lądowe (ok 7-9 cm), stolik zrobiony pod wymiar akwarium, filtr wewnętrzny AQUAEL FAN 1 Plus, kamienie z piaskowca, wklejoną fototapetę, zestaw do czyszczenia akwarium, żwir, zapas pokarmu dla żółwi. Sprzedaję całościowo w pakiecie, nie interesują mnie oferty na samo akwarium lub żółwie. Mogę pomóc w przewiezieniu całego zestawu na terenie 3-miasta. W razie zainteresowania moją ofertą proszę o kontakt pod numerem telefonu 607538023
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda tych żółwi

to akwarium jest zdecydowanie za małe dla jednego, a co dopiero dla dwóch...osoba, która to kupi, niech się nad tym poważnie zastanowi...Te żółwie żyją bardzo długo a karapaks potrafi osiągnąć wielkość sporego talerza! Jeśli nadal mają być 2 razem, to czym prędzej należy im zmienić zbiornik na sporo większy, a najlepiej oddać je komuś, kto ma stawik czy oczko wodne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry