Widok
Śródmieście SKM
Cześć, mam plan regularnie dojeżdżać z Oruni Górnej do Oliwy w następujący sposób - rower-->Śródmieście SKM - - > Przymorze-Uniwersytet. Orientujecie się może, gdzie jest najlepsze miejsce by zostawić rower? Nie mogę zlokalizować żadnego "parkingu rowerowego". Wiem, że jest taka możliwość przed forum ale to dla mnie trochę strata cennych minut. Byłbym wdzięczny za porady.
Fakt da się i Regio, można nawet taniej i szybciej, ale może mu godziny nie pasują? Regio jest rzadziej niż SKM.
Ja bym rower po prostu brał do pociągu. W SKM to zwykle bezproblemowe, a na miejscu kółka też się przydają. Jest też mniejszy problem z przypinką. Zatrudniłeś się w oliwskim Mordorze? Miejsc na rowery tam duuuużo.
W Regio jest niby chora cena przewozu roweru, ale możesz wziąć składak i mieć ją w nosie. Parę lat tak się woziłem, stare, dobre czasy.
Ja bym rower po prostu brał do pociągu. W SKM to zwykle bezproblemowe, a na miejscu kółka też się przydają. Jest też mniejszy problem z przypinką. Zatrudniłeś się w oliwskim Mordorze? Miejsc na rowery tam duuuużo.
W Regio jest niby chora cena przewozu roweru, ale możesz wziąć składak i mieć ją w nosie. Parę lat tak się woziłem, stare, dobre czasy.