Widok
Stacja Nowy Gdańsk - opinie i oceny
Nowa inwestycja powstaje w sąsiedztwie rozwijającego się osiedla Lawendowe Wzgórza, które od 2009 roku wznosi ten sam deweloper. Oznacza to, że rozwinięta jest tu infrastruktura handlowa i usługowa, jest również przedszkole ze żłobkiem. W otoczeniu nie brakuje terenów zielonych, gdzie wytchnienie znajdą osoby, które lubią aktywnie spędzać czas.
Komunikację z centrum zapewniają linie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Komunikację z centrum zapewniają linie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
system
mamy w mieszkaniu Smart Housa i jedno powiem: re-we-la-cja. Niby taki gadżet ale my np. dużo z mężem wyjeżdżamy i możliwość chociażby zapalenia światła zdalnie, żeby zrobić wrażenie, ze ktoś jest w domu bardzo mi się przydaje. I zupełnie inne wrażenie jak wracasz w nocy a mieszkanie rozświetlone. To Robygowi naprawdę wyszło.
Idź do laryngologa to ci może nos troche przeczyści i nie będzie ci śmierdziec.
A tak na poważnie czasami czuć nasze Szadułki, ale ostatnio naprawdę bardzo mało. Z tego co wiem maja jakiś nowy nowoczesny system eliminujący część nieprzyjemnych zapachów. A co do miejsc rekreacyjnych to jak na miasto jest tu naprawdę ok.
A tak na poważnie czasami czuć nasze Szadułki, ale ostatnio naprawdę bardzo mało. Z tego co wiem maja jakiś nowy nowoczesny system eliminujący część nieprzyjemnych zapachów. A co do miejsc rekreacyjnych to jak na miasto jest tu naprawdę ok.