Widok
Stacja Żagiel Witomino
Witam wszystkich. Sprawa może być poważna.Tankowałem za 100zł ropke na stacji Żagiel na Witominie dokładnie 10.01.2013 swoje auto MOndeo Tdci i zrobiłem z góra 2km.Na drugi dzień auto zwariowało zaczeło kopcić starciło moc i juz nie zapala.Następnego dnia porzyczyłem inne auto audi b4 1.9 tdi i tak samo zatankowałem za 100zł i na drugi dzień rano już nie odpaliło. Czy ktoś może tankował w tych dniach na owej stacji? Może ktoś miał podobną sytuację? Jeśli tak, piszcie.
Ludzie, zrozumcie, że naprawdę nie wiele jest stacji, które chrzczą paliwo. 99% stacji bierze paliwo z Rafinerii lub z Orlenu, a te paliwa, zarówno PB, ON i LPG mają wszystkie wymagane certyfikaty i spełniają wszystkie normy. Zawsze można poprosić pracownika o wgląd do tych dokumentów, każda stacja musi je mieć i na życzenie klienta okazać. Kupujecie auto TDI, TDCI, CDTI, CDI, dCi itp., itd., a potem problem jak przymrozi, że nie jedzie, nie odpala, nie ma mocy... Jak się ma takie auto to trzeba w nie inwestować, dbać i wymieniać wszystko na czas. Pozdrowienia
Kolego z jednym się nie zgodze fakt te nowe silniki na tych pompowtryskach itp. to fakt że one to są czułe na takie paliwo że tak powiem chszczone ale do starego klamota który ma przejechane ponad 300 tysi to wlejesz oleju z biedronki wymieszanego z czerwoną ropą i też zapali i pojedzie.Fakt efekt KFC zapewniony.
Witam
Ja nie miałem problemu z jakością paliwa, ale z obłsugą na tej stacji. Nigdy się jeszcze z takim chamstem nie spotkałem. No może kiedyś za PRLu w sklepie, kiedy to sprzedwcy byli niczym bogowie.
Odradzam tankowanie na tej stacji. Poza tym mam wątpliwości co do prawdłowiści pomiaru w dystrybutorach.
Ja nie miałem problemu z jakością paliwa, ale z obłsugą na tej stacji. Nigdy się jeszcze z takim chamstem nie spotkałem. No może kiedyś za PRLu w sklepie, kiedy to sprzedwcy byli niczym bogowie.
Odradzam tankowanie na tej stacji. Poza tym mam wątpliwości co do prawdłowiści pomiaru w dystrybutorach.