Widok

Stacje Naprawy Rowerów kontra Seba

Rowery Temat dostępny też na forum:
Cześć,
Miałem dzisiaj problem z napompowaniem koła w rowerze. Tak się ułożyło, że musiałem skorzystać ze stacji naprawy rowerów.. Ale! Jakiś Sebek z Gorzowa pewnej nocki zdecydował, że polski rowerzysta jest na tyle za*e*isty, że takie rzeczy jak pompka mu są nie potrzebne... Z wizualnej analizy stanu stacji wynika, że z narzędziami sobie Seba nie poradził bo aby linę stalową zerwać, to trzeba mieć albo siłę albo mózg, więc zerwał wąż od pompki. Pytanie jest następujące - Jakie IQ u Seby? .. Żart. Gdzie można zgłosić usterkę? Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Wojciechu pompka została jako jedyna, narzędzia wszystkie ten sam seba sobie skompletował. To jest tak słabe, że głowa boli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znalazłem dzisiaj w 100% sprawną stacje, jest przy wejściu do Metropolii.

a teraz wyobraźcie sobie jak się luje będą wyżywać na publirowerach...
swoją drogą komisja wybrała im cudne nazwy, aż "rurze wiendnom" z wrażenia.
kłeło?

zgłoś na mapie porządku

Te stacje napraw, to zdaje się, że w większości własność prywatna galerii/marketów, a nie miasta.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry