Widok

Stałe IP - mocny, pewny internet. Co polecacie?

Witam,

sprawa bardzo pilna i nie ukrywam, potrzebuję Waszej pomocy. Jaką firmę/dostawcę moglibyście polecić jako dostawcę internetu ze stałym IP? Potrzebuję naprawdę mocnego łącza.

Pozdrawiam,
Paweł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...Kukiz ? ;) nie bardzo rozumiem , znaczy się jesteś w stanie zmienić adres dla tego internetu , czy szukasz najlepszego dostawcy dla posiadanego lokalu ?
Jeśli to drugie i liczysz się z kosztami (tzn nie masz na myśli doprowadzenia autostrady światłowodowej do budynku przez firmę z W-wy) to proponuję zacząć od podania lokalizacji :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chełm lub morena do niedawna był biallnet, ale się sprzedali, i teraz zamiast symetrycznego łącza za bezcen jest jakieś g*wno...

strzelam więc w ciemno, że nic lepszego od UPC nie znajdziesz... mogę się mylić... być może jest w gdańsku jakaś sieć oferująca przyzwoitą usługę w przyzwoitej cenie...

ISP na chełmie - poza do niedawna biallnetem - były TOTALNĄ KPINĄ i potwarzą dla klientów, w porównaniu z szybkością i jakością BN - niestety ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeśli dalej aktualne, to od sierpnia w gdańsku Orange ma światłowodowy internet stacjonarny - 300/30Mb za 80zł + dostajesz telefon i TV (nie wiem na grzyb to komu, ale nie da się niestety zrezygnować...)

nie wiem natomiast jak jest z IP... jutro przedzwonię do gościa jeszcze raz, bo zapomniałem się dowiedzieć ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaka lokalizacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Technologie

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

do góry