W kwietniu 2012r kupiłem w sklepie Tav Elektronic laptop marki Lenovo, za który zapłaciłem ok 3600zl. Już od samego początku laptop sprawiał same problemy. 2 razy wymieniona została w nim płyta główna, uszkodzeniu uległa obudowa (ze względów niezależnych od użytkownika - rozkleiła się obudowa matrycy wyświetlacza - co potwierdził sklep). Sprzęt zostawiałem w sklepie wielokrotnie, o ile dobrze pamiętam, 5 lub 6 razy (posiadam dokumentację to potwierdzającą). Z początku powoływałem się na zasady gwarancji producenckiej, później zgodnie z obowiązującą ustawa, przy oddawaniu sprzętu do reklamacji, powoływałem się na niezgodność towaru z umowa i żądałem od samego sklepu Tav Elektronik wymiany sprzętu na nowy lub tez zwrotu kwoty, która wydałem na komputer. Za każdym razem odpowiedź sklepu była odmowna. Koniec koncow, wlasciciel firmy, za posrednictwem sprzedawcy, powiedzial mi ze moge 'oddac im komputer a dostane BEZ PAPIEROW do reki polowe kosztow' !!! Nie bede tego komentowal.Kupilem u nich wczesniej 2 komputery, polecalem sklep moim znajomym. Nigdy wiecej. Igonruja prawa konsumenta i ustawe o szczegolnych warunkach sprzedazy.Sprawa skonczy sie w sadzie.Beda wydatki ale nie odpuszcze