Widok
Stanisław - ocena
Współpraca z Agencją Reklamową Teya przy projekcie mojej nowej strony internetowej to był strzał w dziesiątkę! Jako osoba, która kompletnie nie zna się na kwestiach technicznych, ogromnie doceniam cierpliwość i podejście zespołu. Wszystko zostało mi wytłumaczone prostym, zrozumiałym językiem, bez zbędnego żargonu. Kontakt z klientem jest wręcz genialny - czułam się zaopiekowana na każdym etapie.
To zespół profesjonalistów, dla których tworzenie stron internetowych to pasja połączona z ogromną wiedzą. Moja witryna jest nie tylko nowoczesna i responsywna, ale przede wszystkim przeszła pełną optymalizację SEO, co już przekłada się na lepszą widoczność w wyszukiwarce. Jeśli szukacie rzetelnej agencji marketingowej, która łączy ekspercką wiedzę z niesamowitą życzliwością i terminowością, Teya to najlepszy wybór!
To zespół profesjonalistów, dla których tworzenie stron internetowych to pasja połączona z ogromną wiedzą. Moja witryna jest nie tylko nowoczesna i responsywna, ale przede wszystkim przeszła pełną optymalizację SEO, co już przekłada się na lepszą widoczność w wyszukiwarce. Jeśli szukacie rzetelnej agencji marketingowej, która łączy ekspercką wiedzę z niesamowitą życzliwością i terminowością, Teya to najlepszy wybór!