Stanowczo nie polecam tego salonu, wręcz radze omijać szerokim łukiem! Przy przymiarkach doszło do tego, że zabrałam stamtąd suknie i będę miała poprawki w innym salonie (straciłam na tym pieniądze i czas), gdyż z Panią z salonu HAKS Reda nie da się dogadać. Jest stosunkowo niemiła i nieuczynna. Po pierwszej przymiarce sukienka miała zostać zwężona i skrócona. Co się okazało na drugiej przymiarce, że sukienka spada jeszcze bardziej, nie trzyma się w ogóle,wyglądała jakby w ogóle nie została skrócona – potykałam się o nią (Pani trzykrotnie zmieniała wersję o ile cm skróciła sukienkę). Jedynym rozwiązaniem na jakie wpadła było doszycie ramiączek, co oczywiście nie wchodzi w grę, bo sukienka jest gorsetowa bez ramion, więc ramiączka by ją oszpeciły. Nigdy nie miałam styczności z osobą, która tak lekceważy i z łaską wykonuje swoją pracę, tak, że my z mamą musimy się prosić o kolejne poprawki, bo ona już raz coś zrobiła i drugi raz najwyraźniej jej się nie chce.Szkoda, że na facebooku ich salonu już nie można zobaczyć tych negatywnych komentarzy, które były wystawione. To sprzedawca jest dla klienta, a nie a nie na odwrót. Tutaj w salonie HAKS jest ta hierarchia niestety zaburzona.