Widok

Stare zdjęcia Stogów

Hobby Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Państwa ma w swoich rodzinnych albumach jakieś stare zdjęcia Stogów? Prosiłbym o skan lub udostępnienie.

wojciech.piasek@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy udało się Panu zebrać stare zdjęcia?
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby się Pan nimi podzielił - myślę, że wielu mieszkańców chciałoby mieć możliwość obejrzenia, jak tu kiedyś wyglądało...

Dziękuję,
A czy w zamian dostanę od Pana jakieś zdjęcie Stogów z przed kilku lub kilkunastu lat? ;-)
Dołączam się do prośby, czy ktoś z Państwa ma zdjęcia Stogów z przed lat, które uwieczniają pewne wydarzenia lub budynki których już nie ma?
Oczywiście przedwojenne plany naszej dzielnicy i mapy też mnie interesują ;-)
a co ty takiego oferujesz za starsze zdjęcia ? sam, to się prosisz ale komuś już udostępnić to nie za bardzo co ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
chętnie udostępnię i się wymienię
więc czekam na propozycję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ponawiam prośbę
Organizujemy dużą imprezę dla mieszkańców Stogów. Dlatego są nam potrzebne zdjęcia oraz historie ludzi z nimi związane. Myślę, że za zgodą autorów będą one mogły być udostępnione innym. Zapraszamy wszystkich chętnych do współpracy.
Adam
redakcja@stogi.info.pl
Pod tym linkiem jest trochę zdjęć udostępnionych.
http://www.stogi.info.pl/pl/multimedia/galeria-zdj/zapomniana-wyspa/stogi-dawniej-i-dzi

Inne tematy z forum Stogi

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

do góry