Widok
Starsza wybranka...?
Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? Wiadomo, że przyjęło się, iż facet powinien być starszy, wyższy etc. Może to trochę egoistyczne ale też zawsze lepiej mieć "w domu" młodszą od siebie kobietę ;).
Wiek nie ma nic wspólnego z monotonią i stabilizacją. Docieranie występuje zawsze bo nie chodzi tylko o wspólne zainteresowania.
Ty lubisz schabowego, ona pierś z kurczaka. Chcesz cały tydzień wcinać schaboszczaka ? Wyjdzie Ci bokiem
Moim zdaniem, przewaga wiekowa kobiet, facetom wcześniej czy później odbija się czkawką. No chyba, że są ciapami szukającymi mamusiowego ciepła, rosołu w niedzielę i na deser sernika :D
Ty lubisz schabowego, ona pierś z kurczaka. Chcesz cały tydzień wcinać schaboszczaka ? Wyjdzie Ci bokiem
Moim zdaniem, przewaga wiekowa kobiet, facetom wcześniej czy później odbija się czkawką. No chyba, że są ciapami szukającymi mamusiowego ciepła, rosołu w niedzielę i na deser sernika :D
"Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? "
Nie wiem w czym problem. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi chce stworzyć związek to jakie znaczenie ma różnica wieku? No chyba że martwisz się co ludzie powiedzą.
Nie wiem w czym problem. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi chce stworzyć związek to jakie znaczenie ma różnica wieku? No chyba że martwisz się co ludzie powiedzą.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ja spotykałam sie z duzo młodszym facetem , na początku miała to byc tylko zabawa , po jakimś czasie zakochałam sie i powiedziałam mu to po 1,5 roku znajomości stwierdzam ze zaluje, teraz cierpie i nie potrafię tego zapomiec a nie chciałam tego tak wyszlo. Ale uważam ze nie wazny wiek wazne czy ma sie cos wspólnego, ja trafiłam na takiego dla którego tylko on jest najwazniejszy w zyciu . Ale tesknie nadal za tym brutalem .Ech zycie , ale będzie dobrze ::))))) jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział jak jest. Pozdrawiam :)))))