Widok

Starsza wybranka...?

Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? Wiadomo, że przyjęło się, iż facet powinien być starszy, wyższy etc. Może to trochę egoistyczne ale też zawsze lepiej mieć "w domu" młodszą od siebie kobietę ;).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z ciekawości się zapytam: a ile starszą? Wiosnę, dwie, trzy .... ;>
Nie uściśliłem jeszcze :). Ale nie do końca o to tu chodzi. Bardziej mam na myśli nadawanie na wspólnych falach, bez zbędnego, monotonnego docierania się, przyzwyczajania itp. Oczywiście 15-20 letnia przepaść w ogólnie nie wchodzi w grę ;)
> mam na myśli nadawanie na wspólnych falach, bez zbędnego, monotonnego docierania się, przyzwyczajania itp.
Czyli czysty seks ?

>Oczywiście 15-20 letnia przepaść...
Biorąc pod uwagę Twój wiek, to się chyba pedofilia nazywa

No ale każdy lubi to co lubi :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czyli czysty seks ?
Nie, prędzej chodziło mi o coś stałego ale nie na poziomie nastolatków.

Biorąc pod uwagę Twój wiek, to się chyba pedofilia nazywa
Chodziło mi o przepaść w drugą stronę. O tej nawet nie pomyślałem, nie przesadzajmy ;).
Starsza? Może dojrzalsza? Bo z doświadczenia wiem że to nie zawsze idzie w parze..
Powodzenia życzę..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, bardziej dojrzała..
Oczywiście, że to nie zawsze idzie w parze, ale też mam większą szansę trafić na bardziej dojrzałą w grupie kobiet starszych ode mnie. Tak mi się przynajmniej wydaje :)
Wiek nie ma nic wspólnego z monotonią i stabilizacją. Docieranie występuje zawsze bo nie chodzi tylko o wspólne zainteresowania.
Ty lubisz schabowego, ona pierś z kurczaka. Chcesz cały tydzień wcinać schaboszczaka ? Wyjdzie Ci bokiem
Moim zdaniem, przewaga wiekowa kobiet, facetom wcześniej czy później odbija się czkawką. No chyba, że są ciapami szukającymi mamusiowego ciepła, rosołu w niedzielę i na deser sernika :D
Nie, nie, nie.. To raczej moje przeciwieństwo ;)
"Czy jeśli 28-letni facet (w tym przypadku-ja) po kilku nieudanych związkach z trochę młodszymi od niego dziewczynami, zaczyna się zastanawiać nad starszą od niego partnerką-jest w 100% normalny :)? "

Nie wiem w czym problem. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi chce stworzyć związek to jakie znaczenie ma różnica wieku? No chyba że martwisz się co ludzie powiedzą.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka lat byłam w związku z 7 lat młodszym facetem i był to naprawdę udany związek. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja spotykałam sie z duzo młodszym facetem , na początku miała to byc tylko zabawa , po jakimś czasie zakochałam sie i powiedziałam mu to po 1,5 roku znajomości stwierdzam ze zaluje, teraz cierpie i nie potrafię tego zapomiec a nie chciałam tego tak wyszlo. Ale uważam ze nie wazny wiek wazne czy ma sie cos wspólnego, ja trafiłam na takiego dla którego tylko on jest najwazniejszy w zyciu . Ale tesknie nadal za tym brutalem .Ech zycie , ale będzie dobrze ::))))) jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział jak jest. Pozdrawiam :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry