Widok

Start

Witam szukam osoby pełnoletniej która chciałaby przejśc Harpagana nie samotnie a we dwoje, wszystkie formalności można załatwć na miejscu. Dysponuję dośc średnim przygotowaniem gdyż na codzień trenuję do maratonów kolarskim tym raze chciałbym spróbować pieszy. Jadę pierwszy raz dostosuję się do tempa. Prosze os zybką odp. I oczywiście jeżeli jedzie ktoś z okolic Siedlec czy Warszawy to jeszcze ułatwia sprawę.

Camianka Siedlce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sorki za blad,zal mi takich osob wiec pare pomyslow postaraj znalezc u siebie jakiegos harcerza lub ostatecznie przyjedz na miejsce, w grupie 300-500 osob jesli bedziesz mocno zdeterminowany znajdziesz kogos.Powiem tak impreza jest wspanial i ludzie na trasie tak samo weic mimo wszystko warto sprobowac.Sam ide na trase mieszana choc 8 razy do tej pory bylem na rowerze ale powoli zaczyna podobac mi sie AR czyli troche biegania i troche rowerku.Wiec wybor nalezy do Ciebie jesli nikt sie nie zglosi. http://siedlce-wdh.webpark.pl/ lub znajdz jakiegos kumpla i idzcie na rowerki MAPNIK kupis w w sklepie cumulus http://www.cumulus.pl/page.php a rowerki pociagiem.Pozdrawiam
Dzięki za jakąś pomoc, nom trudno sprawa jest ale przynajmniej org. sę odezwali na maila. Nom proponują szukanie na forum lub na miejscu i próbuję ale z ty szukaniem na miejscu to nienajlepszy chyba pomysł... bo cała droga i w ogóle w niepewności... zamiast relaksu i przygotowania się to stres. Jeśli ktoś się podejmie to dzięki z góry.

Camianka Siedlce
Cześć

Na twoim miejscu szukałbym dopiero w bazie rajdu, lub nawet już na trasie. Jak się podłączysz do jakiejś grupy, która będzie szła w tempie odpowiadającym twoim możliwościom to nikt cię z niej nie przepędzi. To normalne, że tworzą się tam całe tramwaje (jeden lub dwóch zna się na nawigacji, a reszta może nawet i 15 osób idzie po prostu z lub za nimi).

Powodzenia i do zobaczenia na harpie.
Ja wiem i taki mam zamiar ale z tego co wiem nie dopuszczą mnie do startu jeśli nie znajdę opiekuna. Ja się martwię o moją nawigację.

Camianka Siedlce