Widok

Stawki dla spawaczy??

Witam. Takie pytanko. Jakie stawki są w Gdańsku dla spawaczy TIG i MIG stali i aluminium ale te realne?? Pytam ponieważ często słyszę że u was spawacz zarobi 5 czy 6 tys.zł ale chyba po 300 godzin miesięcznie bo w 3 stoczniach mi zaproponowali po 15 zł/h netto. Siedzę w tym 10 lat więcej w alu i jak dla mnie taka stawka w takiej stoczni to porażka. Chyba że robią mnie w balona bo nietutejszy. Poza tym na własnej DG stawki to średnio 20zł takie zaproponowali mojemu koledze. Moze mi ktos napisać jak to w końcu jest i ile zarabia spawacz.
Dziekuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na remontowej mam 23 zł netto na dzien dobry, dają i 20 na działalności ale jak nie umiesz gadać to tak masz.

22 zł na rękę powinno wyjść minimum o ile się szanujesz.
spawam magiem i alu.

a za granicą z lekką robtą od 11 euro wołam i nie mam kłopotu a spawam 4 lata i mam 24 lata.

na nazwy firm nie licz, każdy trzyma to w tajemnicy aby nie zabrakło mu pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no o firmy pytać nie mam zamiaru, Jak się pomyśli to się znajdzie :) Zagranica mnie nie interesuje na razie przynajmniej jeszcze tak z 3 do 5 lat z pewnych powodów. a w związku z tym ze w obecnej firmie gdzie robię już 7 lat brak szansy na rozwój zawodowy, podnoszenie kwalifikacji czy jakiś awans. Z tąd decyzja o przeprowadzce do Trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
15 zł netto?? Na stoczniach szukają spawaczy po kursie czy co ??
Na to wychodzi bo więcej nie proponują.
idz na remontową do znanych firm a 20 minimum wyrwiesz. nie pytasz sie ile dają ale czy są w stanie dać ci tyle i tyle
27 na czarnucha w remontowej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
29 na działalności vistal gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry