Widok
Stawki dla spawaczy??
Witam. Takie pytanko. Jakie stawki są w Gdańsku dla spawaczy TIG i MIG stali i aluminium ale te realne?? Pytam ponieważ często słyszę że u was spawacz zarobi 5 czy 6 tys.zł ale chyba po 300 godzin miesięcznie bo w 3 stoczniach mi zaproponowali po 15 zł/h netto. Siedzę w tym 10 lat więcej w alu i jak dla mnie taka stawka w takiej stoczni to porażka. Chyba że robią mnie w balona bo nietutejszy. Poza tym na własnej DG stawki to średnio 20zł takie zaproponowali mojemu koledze. Moze mi ktos napisać jak to w końcu jest i ile zarabia spawacz.
Dziekuję
Dziekuję
ja na remontowej mam 23 zł netto na dzien dobry, dają i 20 na działalności ale jak nie umiesz gadać to tak masz.
22 zł na rękę powinno wyjść minimum o ile się szanujesz.
spawam magiem i alu.
a za granicą z lekką robtą od 11 euro wołam i nie mam kłopotu a spawam 4 lata i mam 24 lata.
na nazwy firm nie licz, każdy trzyma to w tajemnicy aby nie zabrakło mu pracy.
22 zł na rękę powinno wyjść minimum o ile się szanujesz.
spawam magiem i alu.
a za granicą z lekką robtą od 11 euro wołam i nie mam kłopotu a spawam 4 lata i mam 24 lata.
na nazwy firm nie licz, każdy trzyma to w tajemnicy aby nie zabrakło mu pracy.
Nie no o firmy pytać nie mam zamiaru, Jak się pomyśli to się znajdzie :) Zagranica mnie nie interesuje na razie przynajmniej jeszcze tak z 3 do 5 lat z pewnych powodów. a w związku z tym ze w obecnej firmie gdzie robię już 7 lat brak szansy na rozwój zawodowy, podnoszenie kwalifikacji czy jakiś awans. Z tąd decyzja o przeprowadzce do Trójmiasta