Widok
Stefan - ocena
Miałem przyjemność korzystać z usług firmy Zoomprojekt i jestem niezwykle zadowolony z całego procesu od projektu po finalną realizację. Już na etapie projektowania firma wykazała się dużym profesjonalizmem, dokładnie wysłuchując moich oczekiwań i doradzając najlepsze rozwiązania. Sam projekt był świetnie przemyślany, funkcjonalny i dopasowany do moich potrzeb.
Realizacja przebiegła bardzo sprawnie, ekipa pracowała terminowo, rzetelnie i z dbałością o każdy detal. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania wszystko zostało wykonane na najwyższym poziomie, z wysoką jakością wykończenia. Współpraca z Zoomprojekt to gwarancja profesjonalizmu, uczciwości i świetnych rezultatów. Gorąco polecam każdemu, kto szuka solidnej firmy remontowej!
Realizacja przebiegła bardzo sprawnie, ekipa pracowała terminowo, rzetelnie i z dbałością o każdy detal. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania wszystko zostało wykonane na najwyższym poziomie, z wysoką jakością wykończenia. Współpraca z Zoomprojekt to gwarancja profesjonalizmu, uczciwości i świetnych rezultatów. Gorąco polecam każdemu, kto szuka solidnej firmy remontowej!