Widok
Stena Line z darmowymi biletami
Ukraińcy szukający schronienia przed wojną mogą za darmo przepłynąć do Szwecji. Taką ofertę przygotował Stena Line na wszystkich swoich liniach, w tym - rejs Gdynia - Karlskrona. Bezpłatny transport odbywa się na podstawie ważnego paszportu potwierdzającego obywatelstwo ukraińskie.
więcej
więcej
Zart?? połowy pracujących Polaków nie stać na takie podróże a tu wszystko za darmo?
a może tak ulokować, utrzymać prze 6 miesięcy a dalej do pracy w Polsce albo powrót do siebie? bo coś mi się wydaje że nie będzie komu odbudowywać kraju a uciekiierzy wykorzystują bezproblemową rdo Szwecji czy Niemiec. Normalnie by ta, nie wjechali a tu ..open . Syf w Przemyśłu, śmieci, posikane całe miasto, wieczorami pijani Ukraińcy włóczą się po mieście, zasyfione pociągi z Kijowa. kurde, nie dosyć że im pomagamy to jeszcze chlew nam robią . ja nie mogę popłynąc bo mimo iż pracuję, to nie mam na takie zbytki kasy a tu PKP, autobusy i promy za darmo. Zaraz będzie podwyżka na skm..do pracy z buta.20km w jedną stronę Polacy a oni za darmo.