Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Step by Step wątek zamknięty Mój syn chodzi do tego przedzkola już trzeci rok. Jestesmy bardzo zadowoleni....
~Ewelina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2015

Super przedszkole! wątek zamknięty Nasz Oliwier chodzi do przedszkola już drugi rok. Synek bardzo szybko się...
~Rodzice Oliwiera
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2015

Wspaniałe miejsce dla przedszkolaka wątek zamknięty Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego, że kilka lat temu nasz synek...
~calogera
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2015

Przyjazne Przedszkole wątek zamknięty Nasza Córcia chodzi do tego przedszkola drugi rok. Jesteśmy bardzo z niego...
~rodzice Mai
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 marca 2015

świetne przedszkole wątek zamknięty Serdecznie polecam przedszkole Step by Step. Opieka na najwyższym poziomie....
~Jola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2014

Rewelacyjne przedszkole wątek zamknięty Nasza Kasia chodzi do przedszkola Step by Step juz rok. Jestem bardzo...
~Krzysztof W.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 czerwca 2013

6 urodziny mojego synka Łukaszek wątek zamknięty Przed mikołajkami organizowałam 6 urodzinki mojego synka. Zabawa bardzo się...
~Mama Łukaszak - Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 grudnia 2012

Wspaniałe przedszkole wątek zamknięty Moja "przygoda" z przedszkolem trwała 4 lata, w tym czasie cudowne...
~mama Poli i Marka
-

dodano: 4 lipca 2012

Wspaniałe przedszkole wątek zamknięty Ze względu na reformę systemu musieliśmy posłać córkę do szkolnej zerówki i...
~Ania
3

dodano: 30 listopada 2011

Bardzo dobre przedszkole wątek zamknięty Posłałam swojego synka do przedszkola z pewnymi obawami, czy sobie poradzi,...
~calogera
-

dodano: 8 maja 2012

Gorąco polecam - C.D. wątek zamknięty Przedszkole kładzie duży nacisk na zdrowe odżywianie. Wyznaczone są dni,...
~Iwona Kochańska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 listopada 2011

Gorąco polecam wątek zamknięty Moja przygoda z przedszkolem trwa już 4 rok, obecnie uczęszcza do niego...
~Iwona Kochańska
-

dodano: 10 listopada 2011

Polecam wątek zamknięty Kameralne przedszkole z przemiłym i fachowym personelem, który świetnie...
~mama
-

dodano: 21 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry