Widok

Stereo Mc's

Stereo Mc's Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Stereo Mc's, 26 stycznia 2008 godz. 22:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PFF...

DJ SET :| no i poco to komu... wielki napis Stero MC's aby napedzic klientow a na dole maly napisik DJ set... tak samo ten sam organizator zrobil z GusGus... slaba akcja troche...

PFFFF........

Dokładnie Fish. Delikatne walenie w.... kieszeń.

Stereo Mcs

a ja tam bardzo sie ciesze ze Stereo MC's zagraja seta ....
Ci panowie mają tak szeroki gust muzyczny, że na pewno
bedzie to z*******y trip od funku,oldschoolowego hiphopu, przez disco , house nawet acid house czy breakbeat . (słyszałem juz ich w takiej formie ) Inna sprawa ze pewnie polecą z laptopa :(

Legato sucks !

ale SB sobie nie wyobrazam jako support ;/ i tak dobrze ze organizator oszczedził nam słuchania jego samego - czyli DJa LEGATO ufffff ! :]

set

no szkoda, że mnie koncercik. sfinks już nie raz tak nabierał klubowiczów (np. drugi koncerty freestylers, przyjechał barry asworth, puscił kilka gorących singli i koniec. no i jeszcze ludzie, którzy poprzez dziwny plakat myśleli, że bomfunk mc's przyjechali:))))

może pójdę, ale kto wie, kto wie....

nielaglana reklama?

o ile wiem, takie "chwyty marketingowe" sa juz w polsce nielegalne. nie uczciwe. szkoda ze ludzie sie tak frajerza... :(

pamiętam jak pierwszy raz

zobaczylem tego ćpyna to bylo na mtv w 1992 roku na imprezie u jednego typa troche odjechana piosenka ale gosciu ma styl.

dobry secik, ale Mc's moim zdaniem był słaby

Inne tematy z forum Rozrywka

Monsters of Jazz Tour 2025 (3 odpowiedzi)

Pink Freud wraca. Monsters of Jazz odwiedzi największe miasta pokazując siłę polskiego jazzu!MCDX...

Mata 2040 Tour (10 odpowiedzi)

Po dwóch latach od historycznej trasy MATA TOUR , która przyciągnęła ponad 100 tysięcy fanów w...

Andrzej Piaseczny - The Best Of (8 odpowiedzi)

Andrzej Piaseczny, jeden z czołowych polskich wokalistów, wystąpi 9 listopada 2025 roku w Starym...

do góry