Widok

Stocznia CRIST Gdynia

Proszę o opinie,czy płacą w terminie,warto tam iść?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=search&ss=crist&sort=1&c=1&k=33
Czytałem te opinie,ale może ktoś zna bardziej aktualne.Czy wypłacają w terminie wypłaty i czy faktycznie tak to jest ,że pierwszy miesiąc umowa zlecenie potem działalność gospodarcza.Ktoś wie?
z tego co wiem to działalność i bezpośrednio pod cristem bo spółki przycinają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca po 11-12 godzin na dobe poniedziałek-piatek, sobota 7 h i obowiązek przychodzenia w ten dzień. Kierownicy i majstrowie bardzo nie mili wobec ludzi(mówiąc wprost to chamscy, sam byłem świadkiem jak jeden z kierowników wyzwał jakąś babkę od dziw*k a ta się popłakała). Wypłaty na czas ale majstrzy/kierownicy kombinują na lewo i prawo jak tu okraść pracownika. Umowa na początku o dzieło po miesiącu trzeba załozyć działalność chociaż chodzą plotki że mają przyjmować na umowe o prace ze wzgledu na to że PIP im się dobrał do d*py za śmieciowe umowy. W skali 1-10 dam im 4. Czy warto tam iść to sam się zastanów. Pozdrawiam

Stocznia CRIST Gdynia

Prostowałem dla nich konstrukcje stalowe po spawaniu czyli kowalka ogólnie kasa na czas była, każdy podpier.... drugiego tak to jest jak wszyscy na działalności. Musisz się z tym liczyć =\

Po waszych opiniach widać ,że nie warto tam iść.
oj nie warto pracuje tam i naprawde jest kaszana sam sie rozgladam gdzie tu uciec stawki akordowe zeszły miesiac 9 zł brutto spawacze monterzy moja brygada i jeszcze jedna z hali crist łaskawie dodal cos od siebie wyszło 14 brutto masakra

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry