Widok

Stogi

Nie będę się powtarzała, więc dodam- wyburzyć pawilon usługowo -handlowy przy ul. Stryjewskiego, jest to rudera ,nigdy nie odnawiana, która a straszy i sypie się,ale nade wszystko zlikwidować zakład fryzjerski, szczególnie damski , który tam ma siedzibę - zgroza, chyba takich nie ma już nawet na najbardziej zapyziałych wioskach - gdzie jest Sanepid ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
zadzwon do sanepidu bedziesz miała czyste sumienie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Uderz w stół, a nożyczki pani fryzjerki się odezwały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja powielę to co pisałam wcześniej, wyburzyć też ruderę na Zimnej. Ale na Stogach więcej się wali budynków, niż powstaje nowych. No cóż chyba to naprawdę zapomniana dzielnica. A ja głupia poszłam głosować aby była rada osiedla...jest i nic nie robi...albo robi ale się nie chwali. Dobrze byłoby aby ktoś z rady osiedla założył wątek i wymienił dokonania rady przed swoimi wyborcami... taki mały rachunek sumienia :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się. Kto weźmie się za ten śmietnik na Zimnej. Smród i bród w cieplejsze dni nie można przejść tak śmierdzi :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Głosowanie, głosowaniem...A czy była choc raz pani na zebraniu...Własnie tam trza zgłaszac uwagi, pretensje i postulaty...A ponarzekac na forum...tez potrafi każdy...,choc nie znaczy to, że uwazam, iz rada osiedla ma jakies dokonania...Wrecz przeciwnie wspófinansowanie obiadów w szkole nr 11- nie jest zadnym dokonaniem dla nas -mieszkanców. Pozdrawiam i pochwalam założenie wątku przez Radę, ale wątpię byśmy się doczekali...:-((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może niech całkiem zlikwidują nasze całe pawilony niech pitolną CENTRUM i stogi spokojną dzielnicą niech zmienią w dzielnice GALERII Handlowych aa niech wyburzą wszystkie bloki bo po co to komu...będziemy mieszkac w galerii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ma być jak jest, po staremu, choć spokój będzie i nikt z zewnątrz nie będzie nas niepokoił i korków jak w wakacje nie będzie. A pawilony to relikt przeszłości, fakt, ale to zarazem historia Stogów powinny więc zostać, to dobra trwała konstrukcja. Znacznie lepsza jak te nowe domki budowane z gipsu. No i czynsz dla najemców niewielki w nowych pewnie kosmiczny będzie.
Zacznijmy o ład wokół siebie i porządek a dzielnica będzie piękniejsza bez niszczenia i burzenia pawilonów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry