Widok

Stokrotka

Stokrotka Temat dostępny też na forum:
Mieszkańcy Pustek Cisowskich czy Wy też zauważyliście fochy i zadzieranie nosa przez jedną kasjerkę z Stokrotki?

Mowa o starszej niewysokiej pani w okularach. Siedzi za kasą naburmuszona, nie odpowie na dzień dobry/do widzenia. Uniemożliwia także płatności zbliżeniowe twierdząc,że terminal ma problemy z 'zbliżeniówkami'. Po ostrzejszym zwróceniu uwagi z łaską podaje terminal i wtedy się okazuje,że PayPass cudownie ozdrowiał. Moim zdaniem nie nadaje się na to stanowisko, gdyż odstrasza klientów.

Sytuacja z dzisiaj - kupowałam przysmaki Pedigree dla psa. Zauważyłam,że pani Naburmuszona nabiła jedną paczkę przysmaków zamiast dwóch więc w dobrej wierze wróciłam się do kasy i powiedziałam w czym rzecz. Odpowiedź powaliła mnie z nóg.

Cytując 'Czytać nie umiesz małolato? Kup sobie mocniejsze okulary. Promocja jest!!'. (a na regale nie było żadnej przywieszki typu 2 w cenie 1)

Kilkukrotnie zgłaszałam swoje uwagi nt tej pani do kierownika sklepu.
Odpowiedź za każdym razem brzmiała 'Dobrze, porozmawiam z tą panią'. Chyba za słabo rozmawiała, bo kobita zachowuje się nadal tak samo. Powinni ją odesłać na emeryturę, gdyż w taki sposób nie należy odnosić się do klienta.

Pracowałam w Tesco i za takie burczenie/ chamskie odpowiedzi do klienta mogłabym zabierać tyłek zza kasy w trybie natychmiastowym.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17
Ojjjjj... pracownice ze Stokrotki są cudowne :D

pani Elżbieta ( ta wysoka, grubsza babka) często zachowywała się wobec klientów złośliwie. Bywała naburmuszona. Chociaż jak miała dobry humor to i pożartować z nią bylo można.

pani Hania z działu mięsnego.. o matko ! Ta to wiecznie strajk włoski prowadzi. Obsługuje jakby była zmuszona do pracy. Mina grobowa, ruchy muchy w smole.

Ta starsza w okularach co na kasie siedzi to rzeczywiście opryskliwa, nie miła. Taka wredota.

Ta palaczka z kaszlem chronicznym też udana była. Raz jej uwage zwróciłam gdy mi zaczęła na bułki kaszleć z otwarta buzią. Mówie ze skoro chora to na L4 a ona ze to alergia :P

W ogóle jak do Stokrotki się wchodzi to taki negatywny klimat się wyczuwa między nimi.

Pan ochroniarz raczej spoko. Pani ochroniarz wydaje się sympatyczna. Chociaż raz ją w akcji widziałam jak chłopaka przeganiała bo podejrzewała, że kradnie.

Pani Krysia kasjerka chyba najnormalniejsza jest. I taka młoda, pulchniejsza w czarnych włosach też sympatyczna ( z mięsnego).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ochroniarz sobie podejrzewać może - od czego mają kamery? Jak jest ich za mało - niech naszpikują nimi każdy kąt sklepu a nie oskarżają kogoś o kradzież.

Szanowna pani w okularach jest znana niemałej części naszego osiedla. Wiele osób uważa,że powinna odejść. Kierowniczka zresztą też nie lepsza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
A kto jest kierowniczką ? Jak wygląda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niewysoka blondynka, o minie sr..jacego na pustyni kota.
Zadziera nosa i traktuje klienta jak uciążliwe g...no.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Miny sr*jącego kota to ma 3/4 pracownic w tej stokrotce :D I wieczne PMS ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pani w okularach powinna dostać Oscara za te miny bo już jej na stałe przykleiły się do twarzy ! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
hm.. Natalio, a masz tyle odwagi, by powiedzieć to co tu piszesz prosto w oczy? Jeśli nie, to... Wybacz, nie zasługujesz na czyjś szacunek.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani o ktorej piszę wie że jej nie lubię także luzik. ;)
Zdążyłam jej to okazać w delikatny sposób. A Ty, obrończynio tej nakwaszonej baby weź się najlepiej oddal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Mam się oddalić? Słoneczko, wolę dostarczyć Ci okazji do plotkowania na mój temat.Będziesz miała radochę opowiadając komuś o tej "obrończyni tej nakwaszonej baby". Święta są w końcu. Jak mogłabym Ci tej radości odmówić?:))))

A poważnie - to, co robisz tu, na tym forum to zwyczajne, prymitywne obrabianie du*y. Świadczy tylko o Tobie. O, przepraszam. Powinnam napisać "o tobie".

PS. "Waldiemu" się już poskarżyłaś?:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Kati, jakbyś nie zauważyła - nie tylko ja mam jakieś ale do tej kobiety.

A święta nie są od tego, żeby rozmawiać o świecie wirtualnym.
Mam lepsze rozrywki. ;) Phi. Waldemar już niejeden raz wysłuchiwał o idiotkach z Stokrotki. Z racji tego, że woził do tego sklepu produkty Lubelli - zna całe towarzycho i twierdzi, że trąci tam PRLem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Lepiej Ci w związku z tym, że innym też brak odwagi cywilnej na tyle, żeby powiedzieć co myślą prosto w oczy? Można się pocieszać:)

Nigdy nie byłam w tym sklepie o którym piszesz. Jestem Gdańszczanką, ale cholernie razi mnie sposób, w jaki wyrażasz swoje opinie o innych ludziach. Różnię się od Ciebie się tym, że chętnie powiedziałabym ci to w oczy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kati,jak jesteś gdańszczanką ,to po co dyskutujesz o personelu osiedlowego sklepu ,którego na oczy nie widziałaś ? W Gdańsku nie ma podobnych tematów ?
Poza tym wypowiadając się na forum nie można mówić komuś w oczy.
Zobacz w TV jakie aktualnie lecą reklamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
Właśnie, po co Szanowna Gdańszczanka, się tu wypowiada?
Ja mimo,że mam ukochanego w Gdańsku nie zabieram głosu na forum dzielnicy Ujeścisko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
taaaa...już widzę reakcję tej wredoty gdyby ktoś osobiście chciał jej powiedzieć co myśli o jej zachowaniu w stosunku do klientów :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Po niej to spływa.. ;) taka typowa postawa "i co mi zrobisz" ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Natalia, uważam że natychmiast powinnaś zarejestrować do specjalisty.
Uwaga drodzy forumowicze - Natalia robi na forum szum na każdy temat - zaistnienie na forum to jak widać jej życiowy cel (cóż ale skoro w realu słabo jej idzie, to tu się wyżywa).
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Doktorku, wracaj do swojego Świata Według Kiepskich.

Ani chybi kolejny co "kocha" to głupie babsko. ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
Droga Natalio, w całej tej i innych twoich - mrożących krew w żyłach -historyjkach, widzę tylko jedno "głupie babsko". Domyślasz się o kim mowa, czy mam ci to drukowanymi napisać ?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widzę,że do mnie pijesz. Odpuść sobie lepiej, bo chyba boli Cię prawda pisana o tępych,durnych babach,które powinny być na emeryturze a nie truć życie innym.

Obrońco wredoty w okularkach idź sie jej lepiej podlizuj,a nie mi tu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Oj Natalko - nie denerwuj się i nie krzycz, bo się spocisz i jeszcze się przeziębisz bidulko (albo znowu ci tchawica wysiądzie).
Jedyną kotku "wredotą" na forum jesteś ty i skoro do tej pory nie zdawałaś sobie z tego sprawy, to czas najwyższy cię uświadomić w tej kwestii. Popatrz teraz jak to miło, gdy ktoś robi ci koło pióra, hi, hi.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Wariat w zielonym Mercedesie (141 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

do góry