Widok

Stokrotka

Stokrotka Temat dostępny też na forum:
Mieszkańcy Pustek Cisowskich czy Wy też zauważyliście fochy i zadzieranie nosa przez jedną kasjerkę z Stokrotki?

Mowa o starszej niewysokiej pani w okularach. Siedzi za kasą naburmuszona, nie odpowie na dzień dobry/do widzenia. Uniemożliwia także płatności zbliżeniowe twierdząc,że terminal ma problemy z 'zbliżeniówkami'. Po ostrzejszym zwróceniu uwagi z łaską podaje terminal i wtedy się okazuje,że PayPass cudownie ozdrowiał. Moim zdaniem nie nadaje się na to stanowisko, gdyż odstrasza klientów.

Sytuacja z dzisiaj - kupowałam przysmaki Pedigree dla psa. Zauważyłam,że pani Naburmuszona nabiła jedną paczkę przysmaków zamiast dwóch więc w dobrej wierze wróciłam się do kasy i powiedziałam w czym rzecz. Odpowiedź powaliła mnie z nóg.

Cytując 'Czytać nie umiesz małolato? Kup sobie mocniejsze okulary. Promocja jest!!'. (a na regale nie było żadnej przywieszki typu 2 w cenie 1)

Kilkukrotnie zgłaszałam swoje uwagi nt tej pani do kierownika sklepu.
Odpowiedź za każdym razem brzmiała 'Dobrze, porozmawiam z tą panią'. Chyba za słabo rozmawiała, bo kobita zachowuje się nadal tak samo. Powinni ją odesłać na emeryturę, gdyż w taki sposób nie należy odnosić się do klienta.

Pracowałam w Tesco i za takie burczenie/ chamskie odpowiedzi do klienta mogłabym zabierać tyłek zza kasy w trybie natychmiastowym.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17
Pisz sobie, pisz i tak mnie to nie rusza. ;)

Przypominasz mi swoją 'yntelygencją' Vicky Pollard z serialu 'Mała Brytania'.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Właśnie widzę, że cię to nie rusza, hi, hi (tylko się nie rozpłacz ze złości).
A może twoje problemy wynikają właśnie z tego, że za dużo seriali oglądasz (i później - w realu - lejce ci się plączą).
Jedno trzeba ci jednak przyznać kotku - czujna jesteś jak ważka.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludziska , czy wy nie macie innych problemow? nie wiem jakbyscie zyli za czasow komuny?!! Nie podoba sie personel to idzcie do biedronki i problem z glowy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Problem w tym,że Biedronki nie ma w pobliżu , ale za to jest Żabka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mogliby zrobić Biedronkę w miejscu tego 'kwiatka'. ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tobie Natalko wszystko przeszkadza i ze wszystkiego próbujesz nadmuchać aferę. Może wyprowadź się gdzieś na odludzie - może na jakieś, hmm ... MARCHEWKOWE pole (hi, hi, hi).
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Wariat w zielonym Mercedesie (141 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

do góry