Widok
Stolarz poszukiwany do poprawy po paproku
Dzień dobry. Poszukuję Stolarza, który poprawi donice (6 sztuk drewniane) po paproku mieniącym się stolarzem. Donice mają 140/50h/40 cm. Trzeba wzmocnic dno.
Przy okazji ostrzegam wszystkim przez osobą: Marcin D. z Warzenka (ogłasza się m.in. na ol.. z sygnaturą Banina. Radzę sie trzymać z daleka od jego projektów a tym bardziej wykonania. Bujam się z kilkoma rzeczami które dla mnie wykonał (taras, domek narzedziowy, ogrodzenie oraz ww donice), a raczej poprawkami po poprawkach- od lipca 2017. Po którejś z kolei reklamacji kontakt się urwał a telefon i maile: nie odpowiadają
Przy okazji ostrzegam wszystkim przez osobą: Marcin D. z Warzenka (ogłasza się m.in. na ol.. z sygnaturą Banina. Radzę sie trzymać z daleka od jego projektów a tym bardziej wykonania. Bujam się z kilkoma rzeczami które dla mnie wykonał (taras, domek narzedziowy, ogrodzenie oraz ww donice), a raczej poprawkami po poprawkach- od lipca 2017. Po którejś z kolei reklamacji kontakt się urwał a telefon i maile: nie odpowiadają
Każdą z tych rzeczy poprawiał wielokrotnie. Donice przywiózł bodajże koniec końców w październiku/listopadzie. Zostały ustawione w sztos tak, że nie widać było dna. Wiosną nie mogłem ich rozstawić na miejsce docelowe bo do poprawy był płot który został tak wykonany, że ugiął się pod siła wiatru (jesienią i zimą). Płot nie mógł zostać naprawiony wcześniej bo była zima i nie mozna było kopać fundamentów...Jak będę w domu to podlinkuje zdjęcia.
skomplikowane trochę ;). można by powiedzieć "kundel" z Polski..a więc: Dziadek z Sokolnik z pod Lwowa z obecnej Ukrainy; jego Żona(babcia) - z Haczowa z przedbieszczadzia, ich syn a mój Ojciec urodził się tuż po wojnie już w Namysłowie, ale potem mieszkali w Żarach (lubuskie), Drugi dziadek z Warszawy a babcia z Pilicy :).
Wiesz jak jest, lepiej zbudować od nowa niż po papraku poprawiać.
Ps. Jestem zbudowana brakiem hejtu w tym wątku. a tak na marginesie to w 3M pokolenie powojenne tzn. naszych rodziców to głównie przyjezdni z całej Polski (także tej przedwojennej), bo iluż tu byłoPolaków przed wojną? Moi są z Ciechanowa i Poznania a męża z lubelszczyzny
Pozdrawiam
Ps. Jestem zbudowana brakiem hejtu w tym wątku. a tak na marginesie to w 3M pokolenie powojenne tzn. naszych rodziców to głównie przyjezdni z całej Polski (także tej przedwojennej), bo iluż tu byłoPolaków przed wojną? Moi są z Ciechanowa i Poznania a męża z lubelszczyzny
Pozdrawiam