Widok

Stolarz

Dzień dobry czy są stolarnie w bojanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jest przy głównej ulicy Bojana kolo sklepu z pościelą polecam tą stolarnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrobione przez nich schody strasznie pożółkły, a poprawkami nawet za dopłatą nie chcieli się zająć, schody się rozklejają są paskudne, drugi raz bym do nich nie poszła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
tak zaraz na drugi dzień czy po 10 latach?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krzysiek Nagel wraz z e swoją świtą to wybitni fachowcy od wielu lat w branży, zrobią PRZEPIĘKNE schody , CUDOWNE biurka, co tylko człowiek zamarzy z drewna jak tylko znajdą czas... :)
W dodatku pozytywni ludzie , szanuję ich pracę i profesjonalizm działania i przystępne ceny. Od 15 lat pracuję w usługach, handlu i marketingu, oby takich lokalnych małych i rzetelnych firm jak najwięcej !

Z całego serca polecam każdemu. Żadna to "nakręcana reklama", piszę co czuję po latach współpracy, jako stały klient i chyba nawet już "kolega sąsiad z wioski"... :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po 3 latach schody były żółte, stolarz używał fatalnych lakierów, mam nadzieję że teraz są lepsze.
Mam 3 lata białe meble w kuchni, stolarz (nie z Wybickiego))zastosował b.dobry lakier i biel nadal jest jak nowa, dlatego jak patrzę na te żółte schody to przepraszam ale widzę różnicę w zastosowanych materiałach.
Polecam stolarza z Gryfa Pomorskiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

do góry