Widok

Stomatolog - Gdansk? (uczciwy i dokladny)

Zaspa Temat dostępny też na forum:
Szkam dobrego Stomatologa w Gdansku, ktory jest uczciwym lekarzem i u ktorego ceny nie sa bardzo duze, wazne ab plomby nie wypadaly po krotkim czasie - po prostu dokladnego i dobrego Stomatologa.
Za pomoc bede wdzieczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma uczciwych juz dzisaij dentystow

hej nie ma uzciwych dentystow w Gdansku napewno nie ci co maja marmury i super gabinety.uwazaj oszukalam sie na wielu klinikach co sie pieknie oglaszaja i maja dobre opinie w Centrum.Pogon za kasa nie dbaja o klienta.Kasa kasa to sie liczy.Nie radze Miladent albo projekt usmiech tam tylko wyrywaja .Oszukanstwo na co dzien.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę,że masz błędne informacje. Marmurów nie mamy, ale zgadza sie -wyrywamy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja zęby leczę u dr. Smolińskiej przyjmuje w ETC na Zaspie. Jestem ogromnie zadowolona. Pierwszy dentysta w tym mieście po wizycie u którego plomby nie wypadają:) Poza tym jest przemiła i pamięta swoich pacjentów, co się już przekonałam jest rzadkością. Ceny przystępne 100-200 zależy co trzeba zrobić.
Na pewno nie polecam EURODENTU ani na Kołobrzekiej ani na Morenie.
Okaże się że masz praktycznie wszystkie zęby do leczenia :-) KASA KASA KASA
U innego dentysty będzie jedna dziurka.
Polecam (trochę) HCentrum na Miszewskiego 24godz./dobę w Szkole hotelarskiej dr Burzyńską.
Jest bardzo wiele również negatywnych opinii ale ja jakoś niczego złego nie doświadczyłem (oprócz ceny :-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Dr.Dziunko Elzbiete z Zabianki. Bezbolesnie,przystepne ceny i dobrze trzymajace sie plomby:)
Czy ktos może powiedziec coś sprawdzonego na temat kliniki stomatologicznej koło kościoła na Karczemkach? NIe tak dawno dostałam ulotkę, podobno leczą na NFZ i mają dobry sprzęt. Ale to ich reklama.... czy ktoś juz korzystał z ich usług?
Ja byłam z córką na przeglądzie na NFZ. Miła obsługa, ładne wnętrza. Jedyne co to 2 pacjentów w 1 pomieszczeniu. Ale podobno tak jest w wiekszości gabinetów na NFZ.
Dziekuję, a leczyłaś może jakies zęby czy to był tylko przegląd?
Ze swojej strony mogę polecić tylko tego dentystę u którego się leczę od dawna zajrzyj tutaj http://dental-planet.pl na ich stronie masz ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam

Ja polecam od nas z osiedla - panią Checińską.
Bardzo dokładna, trochę powolna, bardzo miła, krzywdy nie robi :D
A do tego cena uczciwa.

Niestety są do niej trochę kolejki - tak z tydzień albo lepiej trzeba poczekać.

Gabinet w piwnicy domku na tymiankowej chyba - marmurami wyklejony nie jest, ale za schludny i czysty.
Nie wiem dlaczego nikt nie pisze o klinice na Inżynierskiej 19 przy kościele. Robią na NFZ łącznie ze znieczuleniem i do tego mocne plomby.Naprawdę warto.

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry