Widok
nie ma uczciwych juz dzisaij dentystow
hej nie ma uzciwych dentystow w Gdansku napewno nie ci co maja marmury i super gabinety.uwazaj oszukalam sie na wielu klinikach co sie pieknie oglaszaja i maja dobre opinie w Centrum.Pogon za kasa nie dbaja o klienta.Kasa kasa to sie liczy.Nie radze Miladent albo projekt usmiech tam tylko wyrywaja .Oszukanstwo na co dzien.
Ja zęby leczę u dr. Smolińskiej przyjmuje w ETC na Zaspie. Jestem ogromnie zadowolona. Pierwszy dentysta w tym mieście po wizycie u którego plomby nie wypadają:) Poza tym jest przemiła i pamięta swoich pacjentów, co się już przekonałam jest rzadkością. Ceny przystępne 100-200 zależy co trzeba zrobić.
Na pewno nie polecam EURODENTU ani na Kołobrzekiej ani na Morenie.
Okaże się że masz praktycznie wszystkie zęby do leczenia :-) KASA KASA KASA
U innego dentysty będzie jedna dziurka.
Polecam (trochę) HCentrum na Miszewskiego 24godz./dobę w Szkole hotelarskiej dr Burzyńską.
Jest bardzo wiele również negatywnych opinii ale ja jakoś niczego złego nie doświadczyłem (oprócz ceny :-))
Okaże się że masz praktycznie wszystkie zęby do leczenia :-) KASA KASA KASA
U innego dentysty będzie jedna dziurka.
Polecam (trochę) HCentrum na Miszewskiego 24godz./dobę w Szkole hotelarskiej dr Burzyńską.
Jest bardzo wiele również negatywnych opinii ale ja jakoś niczego złego nie doświadczyłem (oprócz ceny :-))
Ze swojej strony mogę polecić tylko tego dentystę u którego się leczę od dawna zajrzyj tutaj http://dental-planet.pl na ich stronie masz ceny.
Witam
Ja polecam od nas z osiedla - panią Checińską.
Bardzo dokładna, trochę powolna, bardzo miła, krzywdy nie robi :D
A do tego cena uczciwa.
Niestety są do niej trochę kolejki - tak z tydzień albo lepiej trzeba poczekać.
Gabinet w piwnicy domku na tymiankowej chyba - marmurami wyklejony nie jest, ale za schludny i czysty.
Ja polecam od nas z osiedla - panią Checińską.
Bardzo dokładna, trochę powolna, bardzo miła, krzywdy nie robi :D
A do tego cena uczciwa.
Niestety są do niej trochę kolejki - tak z tydzień albo lepiej trzeba poczekać.
Gabinet w piwnicy domku na tymiankowej chyba - marmurami wyklejony nie jest, ale za schludny i czysty.