Widok

"Stop cierpieniu zwierząt". Protest

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
"Mamy dość. Stop cierpieniu zwierząt w Polsce" - pod tym hasłem 9 maja 2026r. w całej Polsce odbędą się manifestacje przeciwko cierpieniu zwierząt i pozorowanym działaniom państwa.Główne postulaty protestu to: Powszechna i bezpłatna kastracja i sterylizacja oparta na dobrowolności, ale finansowana z budżetu państwa, aby skutecznie walczyć z nadprodukcją niechcianych zwierząt. Obowiązkowe ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]"Mamy dość. Stop cierpieniu zwierząt w Polsce" - pod tym hasłem 9 maja 2026r. w całej Polsce odbędą się manifestacje przeciwko cierpieniu zwierząt i pozorowanym działaniom państwa.[/lead]Główne postulaty protestu to: Powszechna i bezpłatna kastracja i sterylizacja oparta na dobrowolności, ale finansowana z budżetu państwa, aby skutecznie walczyć z nadprodukcją niechcianych zwierząt. ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Bezpłatna" ...znowu komuchy, które uważają że pieniądze biorą się z nieba ...

A zwierzęta w schroniskach należy usypiać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od 10 lat nie widziałem żadnego bezdomnego zwierzęcia w trójkę Trójmieście
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ustawa 836 837

Wystarczy wprowadzic te zmiany. Prezydent Gdańska zignorowala zaproszenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stop cierpieniu zwierzat.

W 21 wieku taka obojetnosc i znieczulica! Kary śmieszne! Skandal!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

[lead]"Mamy dość. Stop cierpieniu zwierząt w Polsce" - pod tym hasłem 9 maja 2026r. w całej Polsce odbędą się manifestacje przeciwko cierpieniu zwierząt i pozorowanym działaniom państwa.[/lead]Główne postulaty protestu to: Powszechna i bezpłatna kastracja i sterylizacja oparta na dobrowolności, ale finansowana z budżetu państwa, aby skutecznie walczyć z nadprodukcją niechcianych zwierząt. ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry